Σφοδρή επίθεση με ανοιχτή επιστολή

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/AC39C88CAC326827C320DF9EC6876EFE.jpgΣφοδρότατη επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ εξαπολύει με ανοιχτή επιστολή του ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος, κατηγορώντας το ότι «δολοφόνησε τους εργαζόμενους» και «έφτυσε τη νέα γενιά».

«Εγώ δεν έφυγα από το ΠΑΣΟΚ. Εσείς φύγατε. Δεν προδώσαμε εμείς που δεν ξαναψηφίσαμε το κόμμα μας. Εσείς προδώσατε. Εσείς μας διώξατε. Εσείς μας πουλήσατε στην Μέρκελ και στον Σόιμπλε».

Και συνεχίζει, λέγοντας: «Δεν πήγα κάπου αλλού, ούτε καν το επεδίωξα, ούτε καν το σκέφτηκα, ποτέ δεν μίλησα με κανέναν για κάτι τέτοιο, ποτέ δεν συναντήθηκα με οποιονδήποτε. Δεν έτρεξα να πάω αλλού, να πιάσω θέση. Εάν ήθελα θέσεις και καρέκλες θα αποδεχόμουν την πολύ τιμητική πρόταση που μου κάνατε πριν 2,5 χρόνια για υψηλόβαθμη κομματική καρέκλα ή μήπως το ξεχάσατε;».

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ στην επιστολή του τονίζει ότι δεν στήριξε με την ψήφο του το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.

«Αν η δημόσια τοποθέτησή μου ότι δεν ψήφισα το μνημονιακό ΠΑΣΟΚ σας είναι η αιτία για τη διαγραφή μου κάντε το. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι στο δικό σας ΠΑΣΟΚ… Διαγράψτε με. Εσάς έτσι κι αλλιώς σας έχει διαγράψει ο κόσμος της εργασίας. Εμένα αυτός ο κόσμος με ενδιαφέρει να μην με διαγράψει».

Και συνεχίζει, λέγοντας: «Αυτό το ΠΑΣΟΚ έτσι όπως το καταντήσατε δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που οραματίστηκε και έφτιαξε ο ιδρυτής του (που κάποιοι από εσάς παρακαλάγατε να πεθάνει για να πάρετε την καρέκλα)».

«Όσο για όσους βιαστήκατε να πείτε “αυτούς δεν τους θέλουμε” υπονοώντας ότι είμαστε βαρίδι ή οτιδήποτε άλλο, θέλω να σας ρωτήσω: Μέχρι χθες που σας κουβαλούσαμε τις ψήφους ήμασταν καλοί; Μέχρι χθες που οι αγώνες μας με κυβέρνηση της ΝΔ (που δεν γίνονταν για τις καρέκλες σας αλλά για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα) επειδή σας βόλευαν γιατί έτσι θα γινόσασταν υπουργοί ήμασταν καλοί; Μέχρι χθες που κάναμε καταλήψεις στα γραφεία των υπουργών της ΝΔ ήμασταν καλοί;».

Ο κ.Φωτόπουλος στρέφει τα βέλη του και κατά της ΝΔ και απευθυνόμενος προς τους βουλευτές της ερωτά: «Για τους βρομιάρηδες μεγαλοκαρχαρίες που κλέβουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο από το κορόιδο τη ΔΕΗ έχετε κουράγιο να πείτε κάτι; Ξέρετε για ποιο λόγο πληρώνουν τα θύματα οι καταναλωτές; Έχετε το κουράγιο να υπερασπιστείτε τη ΔΕΗ και το δημόσιο συμφέρον;».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.