Αναβλήθηκε η ορκωμοσία του

http://img.protothema.gr/6A99B253BAE5E3AC7517600E3283BC0D.jpgΣτο ιδιωτικό νοσοκομείο “Υγεία” νοσηλεύεται ο νέος υπουργός των Οικονομικών κ. Βασίλης Ράπανος.

Ο κ. Ράπανος παρουσίασε υψηλό πυρετό ενώ βρισκόταν στο γραφείο του στην Εθνική Τράπεζα (διατηρούσε την θέση του προέδρου του ΔΣ της ΕΤΕ μέχρι την τοποθέτησή του ως υπουργού Οικονομικών).

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και παραμένει μέχρι αυτή την ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, στο ίδιο ιδιωτικό νοσηλευτήριο ο κ. Ράπανος παρακολουθείται τακτικά από τον καθηγητή κ. Πάρι Κοσμίδη, λόγω της παλαιότερης περιπέτειας υγείας που είχε.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ο υπουργός Οικονομικών υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει αναφέρει πόνους στην κοιλιακή χώρα.

Οι πληροφορίες ότι ο κ. Ράπανος υπέστη και λιποθυμικό επεισόδιο δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το νοσοκομείο “υγεία”, αναφέρεται: “Ο κ. Βασίλειος Ράπανος εισήχθη σήμερα 22/6/2012 εκτάκτως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ λόγω έντονων κοιλιακών πόνων, ιλίγγων, ναυτίας, εφιδρώσεων και καταβολής. Η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί. Θα υποβληθεί στις δέουσες εξετάσεις για τη διακρίβωση των αιτίων της κατάστασης του”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.