Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δήλωση του Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη για την κύρωση της πράξης εφαρμογής της Πολεοδομικής Μελέτης της πόλης των Γρεβενών

21 Ιουνίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου στο δημαρχείο Γρεβενών υπογράφτηκε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Δακή, η κύρωση της πράξης εφαρμογής της Πολεοδομικής Μελέτης της πόλης των Γρεβενών.

Συγχαίρω τη Δημοτική αρχή και όλες τις υπηρεσίες που συνέβαλαν ώστε να γίνει πραγματικότητα η επέκταση του σχεδίου πόλεως.

Ιδιαιτέρως θέλω να συγχαρώ τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη που αγωνίστηκε για να γίνει πραγματικότητα αυτό το χρόνιο αίτημα της κοινωνίας των Γρεβενών. Ως Νομάρχης, άνοιξε το δρόμο για την επίτευξη αυτού του σημαντικού στόχου και πέτυχε τη μερική κύρωση και χθες ως δήμαρχος Γρεβενών, την κύρωση της πράξης εφαρμογής. Η επέκταση του σχεδίου πόλεως επιλύει ένα χρόνιο πρόβλημα συμπολιτών μας, δίνοντας τους πλέον τη δυνατότητα οικοδόμησης και συμβάλλει τα μέγιστα, στην ανάπτυξη του αστικού ιστού.

Βουλευτής Γρεβενών
Τιμολέων Κοψαχείλης

This entry was posted on Πέμπτη, 21 Ιουνίου, 2012 at 13:48 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply