Αστυνομικές ειδήσεις από τη Δυτική ΜακεδονίαΘανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία Οδό

Τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (18-06), στην Εγνατία Οδό κοντά στο σταθμό διοδίων στον Πολύμυλο Κοζάνης, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, προσέκρουσε σε ακινητοποιημένο λόγω μηχανικής βλάβης Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο με οδηγό 41χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης.

Εκρίζωση αυτοφυών δενδρυλλίων κάνναβης
Τη Δευτέρα (18-06) τις απογευματινές ώρες στο Ελευθεροχώρι Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, βρέθηκαν τριάντα τρία (33) αυτοφυή δενδρύλλια κάνναβης.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και εκρίζωσαν τα τριάντα τρία (33) δενδρύλλια, ύψους δύο (2) μέτρων περίπου, τα οποία ήταν διάσπαρτα και απεριποίητα, χωρίς να υπάρχουν ίχνη ανθρώπινης παρέμβασης.
Τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν και ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών.

Συνελήφθη αλλοδαπός να οδηγεί κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
http://3.bp.blogspot.com/_VNl1_Sqz6RQ/TTS6knCz4nI/AAAAAAAAA-c/LRGyrqkLagI/s1600/%25CE%25912.jpgΤη Δευτέρα (18-06) το απόγευμα στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, συνέλαβαν 36χρονο αλλοδαπό, που οδηγούσε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς επιχείρησε να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με αλβανικές πινακίδες κυκλοφορίας και κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, προέκυψε ότι για το αυτοκίνητο αυτό είχε δηλωθεί κλοπή την 05-09-1994 στη Θεσσαλονίκη.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.