Διαβάστε το ευχαριστήριο μήνυμα του Βουλευτή Γρεβενών – Ακούστε την πρώτη συνέντευξη

“Πρέπει να δρομολογηθούν τα έργα, που θα βγάλουν τα Γρεβενά από την ύφεση.. Ξεκινάμε δουλειά” … δήλωσε ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης, στην πρώτη του συνέντευξη μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου,  τη Δευτέρα (18/6) στον Star-Fm 9 33.

Aκούστε τη συνέντευξη:

Η ευχαριστήρια επιστολή του Βουλευτή Γρεβενών
Φίλες και φίλοι,
Μετά από δύο δύσκολες εκλογικές αναμετρήσεις, η Ν.Δ και ο Αντώνης Σαμαράς έλαβαν, την εντολή του ελληνικού λαού να δώσουν τέλος στην ακυβερνησία και να χαράξουν τη νέα πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη που αλλάζει. Σε αυτή την πολύ δύσκολη καμπή της ιστορίας μας, η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς καλούνται να «σηκώσουν» το βάρος της πατρίδας και να προχωρήσουν μπροστά, μαζί με όλες τις δυνάμεις που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας.
Με αποφασιστικότητα και τόλμη, με μεγάλες τομές και αλλαγές, με επενδύσεις και ανάπτυξη η οικονομία μπορεί να βγει από το τέλμα και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίες, δουλειές για όλους τους Έλληνες, για όλα τα παιδιά μας.
Με σταθερότητα και με την πίστη στην Ελλάδα και στις ικανότητες των ελλήνων, θα προχωρήσουμε μέσα στην Ευρώπη ώστε να αποκατασταθεί το βαρύ όνομα της πατρίδα μας και να αναγεννηθεί η ελπίδα στις καρδιές όλων των ελλήνων.
Ο Αντώνης Σαμαράς και η Ν.Δ «χτίζουν» κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας μακράς πνοής, ικανή να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα και να δώσει τέλος στις αγκυλώσεις του μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος.
Η Ελλάδα, μπορεί να καταφέρει και θα τα καταφέρει.
Σε ότι αφορά εμένα, θα είμαι δίπλα σε όλους τους συμπατριώτες μου, χωρίς καμία απολύτως διάκριση, πλάι σας κάθε στιγμή.
Είμαι έτοιμος και αποφασισμένος να υπηρετήσω τον τόπο μου με όλες μου τις δυνάμεις, με όλη μου τη ψυχή.
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, που εμπιστευτήκατε τον Αντώνη Σαμαρά και τη Ν.Δ για να βγάλουν τη πατρίδα μας από το τέλμα, χωρίς να κινδυνέψει η ευρωπαϊκή μας υπόσταση και η κοινωνική μας συνοχή.
Ξημέρωσε μία άλλη μέρα, μία μέρα όπου οι Έλληνες προχωράμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να κερδίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα, ένα καλύτερο «αύριο» για τα παιδιά μας.

Σας ευχαριστώ
Τιμολέων Κοψαχείλης
Βουλευτής Γρεβενών της Ν.Δ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.