Αστρολογικές προβλέψεις 17-23 Ιουνίου 2012

http://img.protothema.gr/F425D88E47935143FC6EE776128210C9.jpgΚριός

Tip της εβδομάδας: Προσέξτε τα σκληρά λόγια και την κριτική. Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου προκαλεί αρνητικές σκέψεις ή και φοβίες για πολύ πρακτικά θέματα, αν και γενικά το ζώδιό σας είναι θετικό και κοιτά μπροστά. Επίσης η όψη αυτή φέρνει εμπόδια ή καθυστερήσεις σε μετακινήσεις και στην επικοινωνία, όπως και σε θέματα σπιτιού.

ΕΡΩΤΑΣ **
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ **
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ **
ΥΓΕΙΑ *
Ταύρος
Tip της εβδομάδας: Η απαισιοδοξία δεν είναι ρεαλισμός – ζητείται ρεαλισμός. Η δυσμενής όψη Ερμή-Κρόνου προκαλεί επικοινωνιακές καθυστερήσεις, αναβολές σε ραντεβού, ενώ είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε στην καθημερινότητα και στον χώρο δουλειάς. Κριτική προς υφισταμένους. Μην ενδίδετε σε υλιστικά άγχη και φοβίες για τα οικονομικά σας.
ΕΡΩΤΑΣ **
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ *
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ *
ΥΓΕΙΑ **
Δίδυμοι

Tip της εβδομάδας: Προγραμματίστε καλύτερα τα οικονομικά σας – αναμένεται στενότητα.Ο Ερμής απ’ τον Καρκίνο σε δύσκολη όψη με τον πραγματιστή Κρόνο σάς προσγειώνει στην πραγματικότητα ως προς τα οικονομικά και τα αισθηματικά. Πιθανές καθυστερήσεις σε πληρωμές ή άλλες συναλλαγές, κάτι που εμποδίζει τη δημιουργικότητα και ίσως τη χαρά.

ΕΡΩΤΑΣ **
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ **
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ **
ΥΓΕΙΑ **
Καρκίνος

Tip της εβδομάδας: Προσοχή σε φοβίες – μη δηλητηριάζετε τον νου σας. Καθώς διατρέχει ο νοητικός Ερμής το ζώδιό σας, σχηματίζει δυσμενή όψη με τον αυστηρό Κρόνο, η οποία προκαλεί αρνητικές σκέψεις αλλά και ταλαιπωρίες στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Κάποιοι είναι αρκετά κριτικοί μαζί σας, όμως είναι καιρός να προσγειωθείτε.

ΕΡΩΤΑΣ *
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ **
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ *
ΥΓΕΙΑ **
Λέων

Tip της εβδομάδας: Μην πληγώνετε τους γύρω σας με σκληρά λόγια. Αν και το ζώδιό σας είναι αισιόδοξο, αυτές τις μέρες η τριβή της καθημερινότητας και οι (οικονομικές κυρίως) πιέσεις είναι λογικό να αφαιρούν τη θετικότητα λόγω της δυσμενούς γωνίας Ερμή-Κρόνου. Προκαλεί επίσης καθυστερήσεις στην επικοινωνία, ίσως και έλλειψη ύπνου.

ΕΡΩΤΑΣ **
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ *
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ **
ΥΓΕΙΑ **
Παρθένος

Tip της εβδομάδας: Προσοχή σε ταλαιπωρίες, πίεση ή καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα. Λόγω της δύσκολης όψης Ερμή-Κρόνου, είναι λογικό το μέλλον να φαίνεται πιο δύσκολο τώρα και να μην μπορείτε να αναπτυχθείτε λόγω οικονομικών ή άλλων πρακτικών εμποδίων. Επίσης η όψη αυτή προκαλεί σκληρές συμπεριφορές και κριτική στις φιλικές σχέσεις.

ΕΡΩΤΑΣ **
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ *
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ *
ΥΓΕΙΑ **
Ζυγός

Tip της εβδομάδας: Προσοχή σε αναβολές σε ραντεβού και επικοινωνιακές καθυστερήσεις. Αμεσα βάλλει το ζώδιό σας το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, το οποίο προκαλεί αρκετές αρνητικές σκέψεις και φοβίες για πρακτικά θέματα της ζωής. Η όψη αυτή ζητά ρεαλισμό, πρόγραμμα και σωστή διαχείριση επαγγελματικών και οικονομικών θεμάτων. Κριτική από ανωτέρους.

ΕΡΩΤΑΣ **
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ **
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ *
ΥΓΕΙΑ *
Σκορπιός

Tip της εβδομάδας: Προσοχή σε καθυστερήσεις στα ταξίδια και την επικοινωνία. Λίγο καλύτερα διαχειρίζεται το ζώδιό σας αυτή τη δυνατή περίοδο κρίσης και την όψη Ερμή-Κρόνου, δεν παύετε όμως κι εσείς να ανησυχείτε παραπάνω, κυρίως για θέματα νομικά, σπουδών ή οικονομικών. Το κλείσιμο ορισμένων θεμάτων (οικονομικών κυρίως) προκαλεί πίεση.

ΕΡΩΤΑΣ **
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ *
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ **
ΥΓΕΙΑ **
Τοξότης

Tip της εβδομάδας: Μην εξαρτάστε οικονομικά ή συναισθηματικά από άλλους. Ο αυστηρός Κρόνος βάζει ένα όριο σε όλους αυτές τις μέρες με το τετράγωνό του με τον Ερμή, ενώ σας καλεί να είστε πιο προσεκτικοί και ρεαλιστές σε οικονομικά θέματα, δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά κ.λπ. Εμποδίζει τα σχέδιά σας προς το παρόν. Κριτική στις φιλίες.

ΕΡΩΤΑΣ **
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ *
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ***
ΥΓΕΙΑ **
Αιγόκερως

Tip της εβδομάδας: Προσέξτε την κριτική αυτές τις μέρες – λόγια που πληγώνουν. Το ζώδιό σας έχει την τάση να ταυτίζεται πολύ με τα υλιστικά άγχη και τα οικονομικά, επαγγελματικά ή πολιτικά προβλήματα, κάτι που γίνεται πιο έντονο τώρα με τη δύσκολη όψη Ερμή-Κρόνου. Προκαλεί επίσης πεσιμιστικές σκέψεις – μην ενδίδετε σε αυτές, αλλά φανείτε ρεαλιστές.

ΕΡΩΤΑΣ **
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ **
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ *
ΥΓΕΙΑ **
Υδροχόος

Tip της εβδομάδας: Ακούστε περισσότερο και καλύτερα τους άλλους. Καθυστερήσεις στον εργασιακό χώρο και εμπόδια στην επικοινωνία προκαλεί η δυσμενής όψη Ερμή-Κρόνου, ενώ είναι δύσκολο να αναπτυχθείτε τώρα. Επίσης ίσως προκαλέσει απογοητεύσεις σε σπουδές και αναβολές ή δυσκολίες σε νομικά θέματα. Η υγεία επίσης ζητά φροντίδα.

ΕΡΩΤΑΣ **
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ **
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ **
ΥΓΕΙΑ **
Ιχθύες

Tip της εβδομάδας: Ενα μπλοκάρισμα στη δημιουργικότητα είναι λογικό να υπάρχει. Το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Κρόνου προσγειώνει τις προσδοκίες σας σε ερωτικά και οικονομικά θέματα. Γενικά το ζώδιό σας αυτή την περίοδο (όλο τον Ιούνιο) διατρέχει έντονο κίνδυνο να πέσει σε εξαπατήσεις και αυταπάτες, ενώ τώρα ο Κρόνος κάνει γνωστές κάποιες απ’ αυτές.

ΕΡΩΤΑΣ *
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ *
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ **
ΥΓΕΙΑ **
* ΔΥΣΚΟΛΑ
** ΜΕΤΡΙΑ
*** ΚΑΛΑ
**** ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

Έλενα Μένεγου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.