Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γυμναστική Ένωση Γρεβενών: Ο Θεόδωρος Μηνασίδης κέρδισε πάλι την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ιούνιος 17th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο αθλητής Μηνασίδης Θεόδωρος της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών στo Πανελλήνιο διασυλλογικό  πρωτάθλημα στίβου Ανδρών και Νέων Ανδρών που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α στις 15 και 16   Ιουνίου 2012.

Αναδείχθηκε 1ος στον ακοντισμό Νέων Ανδρών και 3ος στην κατηγορία των Ανδρών με επίδοση 70 μέτρα και 28 εκατοστά, επίδοση που αποτελεί και ατομικό ρεκόρ του αθλητή.

http://3.bp.blogspot.com/-mk4ev4Px450/T90WHk6UIeI/AAAAAAAAnxQ/ZuC3va2L8vA/s1600/P6150727.JPG

Ο Μηνασίδης Θεόδωρος κερδίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του των Νέων Ανδρών και μετά από συνεχή προσπάθεια κατάφερε να κερδίσει μετάλλιο και στην κατηγορία των Ανδρών.

Η επιτυχία αποκτά μεγαλύτερη σημασία εάν αναλογιστή κανείς και τις άσχημες γηπεδικές αλλά και κλιματολογικές συνθήκες που προετοιμάζετε στην πόλη των Γρεβενών.

Ο αθλητής σε δηλώσεις μετά την επιτυχία του ευχαρίστησε για την ηθική και οικονομική βοήθεια  την οικογένεια του και τον προπονητή του Παπανίκο Βαγγέλη για την άριστη συνεργασία.

Star-Fm.gr: Δάσκαλε, σου ευχόμαστε τα καλύτερ

This entry was posted on Κυριακή, Ιούνιος 17th, 2012 at 02:34 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΤΙΒΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply