Έκρηξη από παγιδευμένο με εκρηκτικά δέμα, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν μία γλάστρα- σημειώθηκε στις 10.55 σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό Ήρας στη Βουλιαγμένη. Από την έκρηξη τραυματίστηκε ο Κρητικός επιχειρηματίας Αθηναγόρας Ανδριαδάκης, η οικογένεια του οποίου διαθέτει το ξενοδοχείο Marmin στην περιοχή της Ελούντας.

Το «δώρο» παραδόθηκε από άγνωστο άτομο στον επιχειρηματία. Την ώρα που πήγε να το ανοίξει σημειώθηκε η έκρηξη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και από εκεί στον Ερυθρό Σταυρό.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για ένα σημείωμα που βρισκόταν και αυτό μέσα στη γλάστρα και το οποίο έλεγε ” Από έναν παλιό σου φίλο”.

Όπως ανέφεραν γιατροί του Ασκληπιείου ο τραυματίας, φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο έχει σοβαρά τραύματα, κυρίως κατάγματα στα πόδια και τα χέρια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας, ο οποίος μένει μόνος του, δέχθηκε επίσκεψη από άγνωστο
άτομο στο διαμέρισμά του που του παρέδωσε μία γλάστρα και ένα μεταλλικό κουτί. Μέσα στο κουτί υπήρχε χειροβομβίδα, η οποία εξερράγη όταν πήγε να το ανοίξει, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην κοιλιακή χώρα.

Στον τόπο της έκρηξης και στο νοσοκομείο, βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας και πυροτεχνουργοί, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση. Το τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έγινε γνωστό πως το πρόσωπο του αποστολέα έχει καταγραφεί στις κάμερες.

Να σημειωθεί ότι το διαμέρισμα στο οποίο σημειώθηκε η έκρηξη βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.

Δημήτρης Πόπωτας, Άρια Καλύβα, Χρήστος Χατζησπύρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.