Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τέλος ο Ίβκοβιτς από τον Ολυμπιακό!

Ιούνιος 16th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Τέλος ο Ίβκοβιτς!Ο 69χρονος κόουτς σε συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τον -εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ- Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τον αντιπρόεδρο, Γιώργο Σκινδήλια, τους ενημέρωσε για την απόφαση του να συνεχίσει να προπονεί μόνο την εθνική ομάδα της Σερβίας.

Έτσι παρά την πρόταση που του έγινε από τους «ερυθρολευκους» για ανανέωση της συνεργασίας τους (διάρκειας ενός έτους) εκείνος αρνήθηκε με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να «χωρίσουν» φιλικά.

Πάντως ο «Ντούντα» δεσμεύτηκε πως αν θελήσει στο μέλλον να δουλέψει σε συλλογικό επίπεδο θα το κάνει μόνο για τους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Στη σημερινή συνάντηση με τον κ. Ίβκοβιτς που πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η διοίκηση της ομάδας πρότεινε στον κ. Ίβκοβιτς την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο κ. Ίβκοβιτς ενημέρωσε την ΚΑΕ πως αποφάσισε να συνεχίσει μόνο στην Εθνική Σερβίας, για λόγους που εξήγησε και που η ΚΑΕ Ολυμπιακός σέβεται απολύτως. Ο κ. Ίβκοβιτς επεσήμανε στη διοίκηση της ΚΑΕ ότι αν αποφασίσει στο μέλλον να δουλέψει ξανά σε συλλογικό επίπεδο θα είναι μόνο για τον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Ίβκοβιτς για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί του τα δυο αυτά χρόνια και ιδιαιτέρως για τη μεγάλη συνεισφορά του στην ιστορική φετινή σεζόν.

www.sport-fm.gr

This entry was posted on Σάββατο, Ιούνιος 16th, 2012 at 12:36 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply