Ακούστε όλα όσα δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια ΕΔΩ

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, δήλωσε πως δεν έχει προγραμματίσει διακοπές για το καλοκαίρι, διότι περιμένει να δει τι θα γίνει με τις εκλογές και δηλώνει ότι είναι σε πανικό με όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας, ενώ ώρες-ώρες της έρχεται να βάλει τα κλάματα που η Ελλάδα έφτασε σε αυτό το σημείο.

Σε ερώτηση αν θα είχε την δυνατότητα, τι θα άλλαζε στον χώρο, δήλωσε πως: “θα ήθελα να είμαστε λιγότερο εγωιστές”.

Επίσης η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε και στα επαγγέλματα pου έχει κάνει όταν σπούδαζε. Δήλωσε πως έχει δουλέψει ως σερβιτόρα, γι’ αυτό και ξέρει πόσο σημαντικό είναι το φιλοδώρημα στον άνθρωπο που σερβίρει, έχει δουλέψει ως πωλήτρια αλλά και ως γραμματέας.

Ο Δήμος την ρώτησε εάν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να φύγει από την Ελλάδα, κι εκείνη απάντησε πώς δεν έχει τέτοιο σκοπό, αλλά δε μπορεί να το απορρίψει εντελώς ως ενδεχόμενο. Επειδή όμως και στο παρελθόν έμενε στην Ισπανία, γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν μπορεί εύκολα να αποχωριστεί «την μυρωδιά από το ελληνικό χώμα και τη θάλασσα».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.