Αστυνομικές ειδήσεις από τη Δυτική Μακεδονία

http://3.bp.blogspot.com/-QkxI5p5juzI/T9uSyG87npI/AAAAAAAAnqI/2y-xToPF3JQ/s1600/noname%281%29Την Πέμπτη (14-06) το πρωί, αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης κατά τη διάρκεια που εκτελούσαν περιπολία στην πόλη της Κοζάνης, εντόπισαν πεζούς δύο άνδρες τους οποίους έκριναν ύποπτους και επιχείρησαν να τους ελέγξουν. Αυτοί αντιλήφθηκαν την πρόθεση των αστυνομικών και πριν τους πλησιάσουν, τράπηκαν σε φυγή κινούμενοι προς διαφορετικές κατευθύνσεις, εγκαταλείποντας έναν σάκο ο οποίος περιείχε τέσσερα (4) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και διακοσίων ενενήντα εννιά γραμμαρίων (4.299γρ.), τα οποία και κατασχέθηκαν.
Ενεργείται προανάκριση, ενώ οι δύο άνδρες που διέφυγαν τη σύλληψη, αναζητούνται.

Κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης στo Λείψιο Γρεβενών

Την Πέμπτη (14-06) το πρωί στο Λείψιο Γρεβενών, διαπράχθηκε κλοπή σε βάρος 74χρονης ημεδαπής. Συγκεκριμένα, η 74χρονη κατήγγειλε ότι πήγαν στο σπίτι της δύο άγνωστοι άνδρες και ενώ ο ένας την απασχολούσε δείχνοντάς της προϊόντα προς πώληση (λευκά είδη – σεντόνια), ο άλλος μπήκε στο σπίτι της, χωρίς να γίνει αντιληπτός και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των οχτακοσίων ευρώ (800 €) και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Οι δύο άγνωστοι άνδρες αναζητούνται.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών.

Σύλληψη 2 ατόμων για καλλιέργεια κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών

Την Πέμπτη(14-06) το βράδυ σε δασική περιοχή στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν έναν 25χρονο και μία 35χρονη , για καλλιέργεια κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες κατελήφθησαν σε δασική περιοχή της Φλώρινας, να καλλιεργούν τέσσερα (4) δενδρύλλια κάνναβης. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι της 35χρονης, βρέθηκαν χάπια που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών, μια συσκευασία που περιείχε κάνναβη και τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• 14,2 γραμμάρια κάνναβης,
• επτά (7) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από δυο (2) έως επτά (7) εκατοστά και
• τριάντα δύο (32) ναρκωτικά χάπια.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Συνελήφθη 44χρονος για οφειλές προς το Δημόσιο

Συνελήφθη, την Παρασκευή (15-06) το πρωί στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας 44χρονος εργολάβος τεχνικών έργων, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς, όφειλε προς το δημόσιο χρέη ύψους 153.608,97 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.
Οι κατηγορίες που την βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν.1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.