Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τις εργασίες της “Γέφυρας του Πόρου” παρακολούθησε ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δασταμάνης

Ιούνιος 15th, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://3.bp.blogspot.com/-X3V803JrBDg/T9tn8Zo-LSI/AAAAAAAAnn0/tGCLD_FBL4U/s1600/IMG_0413.jpgΕπίσκεψη πραγματοποίησε την Παρασκευή (15/6), ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, Γεώργιος Δασταμάνης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Ματθαίο Αδάμου, στο χώρο όπου υλοποιήθηκαν οι πρώτες εργασίες για το έργο «ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΡΟΥ», προϋπολογισμού 1.800.000€.

Η υπάρχουσα γέφυρα που κατασκευάστηκε το έτος 1935, επί πρωθυπουργίας Παναγή Τσαλδάρη και επί θητείας του αειμνήστου βουλευτή Γεωργίου Ποντίκα, παρουσιάζει σήμερα ιδιαίτερες φθορές ενώ είναι αδύνατη και η διέλευση μεγάλων οχημάτων καθιστώντας την εύρεση εναλλακτικής λύσης επιτακτική ανάγκη.

Το εν λόγω έργο άλλωστε, αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής των Βεντζιών και η υλοποίησή του θα συμβάλλει τόσο στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων όσο και την ασφαλέστερη διέλευση των περαστικών. Ευελπιστούμε, έπειτα από ενημέρωση που είχαμε από τον ανάδοχο εργολάβο ότι η ολοκλήρωση του έργου θα γίνει εντός του έτους που διανύουμε.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούνιος 15th, 2012 at 20:59 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply