Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στο “Μουσικό κοκτέιλ με τον Δήμο” στον Star-Fm 9 33

Ιούνιος 15th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ακούστε όλα όσα δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια ΕΔΩ

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, δήλωσε πως δεν έχει προγραμματίσει διακοπές για το καλοκαίρι, διότι περιμένει να δει τι θα γίνει με τις εκλογές και δηλώνει ότι είναι σε πανικό με όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας, ενώ ώρες-ώρες της έρχεται να βάλει τα κλάματα που η Ελλάδα έφτασε σε αυτό το σημείο.

Σε ερώτηση αν θα είχε την δυνατότητα, τι θα άλλαζε στον χώρο, δήλωσε πως: “θα ήθελα να είμαστε λιγότερο εγωιστές”.

Επίσης η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε και στα επαγγέλματα pου έχει κάνει όταν σπούδαζε. Δήλωσε πως έχει δουλέψει ως σερβιτόρα, γι’ αυτό και ξέρει πόσο σημαντικό είναι το φιλοδώρημα στον άνθρωπο που σερβίρει, έχει δουλέψει ως πωλήτρια αλλά και ως γραμματέας.

Ο Δήμος την ρώτησε εάν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να φύγει από την Ελλάδα, κι εκείνη απάντησε πώς δεν έχει τέτοιο σκοπό, αλλά δε μπορεί να το απορρίψει εντελώς ως ενδεχόμενο. Επειδή όμως και στο παρελθόν έμενε στην Ισπανία, γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν μπορεί εύκολα να αποχωριστεί «την μυρωδιά από το ελληνικό χώμα και τη θάλασσα».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη :

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούνιος 15th, 2012 at 10:26 and is filed under ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ, ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΚΤΕΪΛ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply