Η εκλογή χωρίς σταυρό απομάκρυνε τους βουλευτές από τους ψηφοφόρους

Η λίστα έκανε «Λούηδες» τους αστέρες της πολιτικής Και ξαφνικά, μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, άρχισαν να αυξάνονται τα ποσοστά κατάθλιψης των Ελλήνων. Όχι μόνο λόγω της οικονομικής κατάστασης και της αγωνίας για το αύριο, αλλά εξαιτίας της απότομης διακοπής της αποστολής SMS από τους βουλευτές προς τους ψηφοφόρους τους. Ούτε ένα μήνυμα στο κινητό, ούτε μια πρόσκληση μέσω ταχυδρομείου, για ομιλία ή για μια εκδήλωση.

Και, για να σοβαρευτούμε, γράφουμε όλα αυτά, επειδή αμέσως μετά την προκήρυξη των νέων εκλογών, όλοι αυτοί, που μας βομβάρδιζαν από όλα τα κόμματα με δεκάδες SMS κάθε μέρα, για να μας ενημερώσουν για το πού θα μιλήσουν και τι θα επισκεφθούν, εξαφανίστηκαν. Έγιναν… «Λούηδες».

Λες και το γεγονός ότι δεν υπάρχει σταυρός, αλλά λίστα, έλυσε τα προβλήματα της χώρας.

Λες και το γεγονός ότι κάποιοι έχουν εξασφαλίσει την επανεκλογή τους και ότι κάποιοι άλλοι ξέρουν ότι δεν πρόκειται να βγουν, σημαίνει πως οι έλληνες ψηφοφόροι δεν χρειάζονται περαιτέρω ενημέρωση για το τι συμβαίνει στη χώρα, ώστε να ξέρουν τι θα ψηφίσουν.

Ακόμα και την ύστατη ώρα, με μόλις πέντε ημέρες να απομένουν για την ψηφοφορία, ουδείς έχει δικαίωμα στη λούφα. Πόσο, μάλιστα, οι υποψήφιοι βουλευτές των κομμάτων εξουσίας, που έχουν την πιθανότητα να είναι υπουργοί την επόμενη μέρα. Αυτοί είναι, άλλωστε, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι οποίοι όργωναν μέχρι τις 6 Μαΐου τις γειτονιές των περιφερειών τους και έκτοτε έχουν εξαφανιστεί.

Οφείλουν, όμως, και οι αρχηγοί των κομμάτων να τους κινητοποιήσουν, έστω και τώρα, ώστε στα τελευταία αυτά εικοσιτετράωρα να ενημερώσουν πλήρως και σωστά όσους προσέλθουν στις κάλπες… ώστε η τελική απόφαση των ψηφοφόρων να προκύψει, έχοντας πλήρη εικόνα της κατάστασης, στην οποία βρίσκεται η χώρα.

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.