Η οικογένεια του WEST- CHANNEL θρηνούν για το χαμό της διευθύντριας και ιδιοκτήτριας του σταθμού, Βίκυς Παπαφιλίππου – Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη

Πέθανε σήμερα το πρωί σε ηλικία 71 ετών η γνωστή δικηγόρος και ιδιοκτήτης του West channel Βίκυ Παπαφιλίππου.
Η Βίκυ Παπαφιλίππου, ήταν απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης (1965) με μεταπτυχιακές σπουδές στο Διεθνές Δίκαιο που πραγματοποίησε με κρατική υποτροφία στην Ακαδημία Διεθνούς Δικαίου της Χάγης Ολλανδίας.

Παντρεύτηκε με τον Νίκο Παπαφιλίππου (διπλ/χο ηλεκτρολόγο μηχανικό / τ. Βουλευτή Ν.Κοζάνης).

Ασκούσε   δικηγορία στο Εφετείο Λαρίσης και Κοζάνης.

Ήταν από τους πρωτεργάτες Πανελλαδικά στην ιδιωτική τηλεόραση. Από το 1988 ασχολήθηκε  με τη διοίκηση και τη λειτουργία του Ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού ‘‘WEST’’ (West Channel και West Radio) που έχει έδρα την Κοζάνη.

Παράλληλα εκλεγόταν επί πολλά χρόνια στο Δ.Σ. της ένωσης ‘‘Τηλεόραση Ελληνικής Περιφέρειας (Τ.Ε.Π.) όπου και είχε θέση αιρετής Προέδρου της Ένωσης.

Το WESTCHANNEL και η οικογένεια της Βίκυς Παπαφιλίππου ευχαριστούν θερμά τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και τους φορείς της περιοχής για τις συλλυπητήριες ευχές τους.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί την Πέμπτη 14/6 στον ιερό μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης.


Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου της ιδιοκτήτριας και διευθύντριας, του τηλεοπτικού σταθμού West και αγαπητής φίλης Βίκυς Παπαφιλίππου, γέμισε με θλίψη όχι μόνο τον Δικηγορικό και Δημοσιογραφικό κόσμο, αλλά και όλους εμάς που την γνωρίσαμε μέσα από την πλούσια δράση της όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο των Μ.Μ.Ε.

Υπήρξε πρωτοπόρος της ιδιωτικής τηλεόρασης σε επίπεδο Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς χάρισε τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό χρόνο σε Φορείς, Πολίτες και Συλλόγους. Στάθηκε αρωγός κάθε προσπάθειας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πίστεψε και ανέδειξε νέους ανθρώπους στη Δημοσιογραφία.

Ακούραστη και δημιουργική μέχρι το τέλος προσέφερε τα μέγιστα σε όλους τους τομείς.
Θερμά συλλυπητήρια στο σύζυγό της Νίκο Παπαφιλίππου, στους οικείους της και στους συνεργάτες της.

Δημοσθένης Κουπτσίδης
Δήμαρχος Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.