Ώρα EuroΔείτε σήμερα στην εκπομπή «Ώρα EURO», τα τελευταία νέα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου πριν από τη μεγάλη μάχη με την Τσεχία, όπως τα μεταδίδουν ο Γιώργος Χελάκης και ο Δημήτρης Ευαγγελάτος. Γιατί η προϊστορία με τους Τσέχους μάς δίνει ελπίδες θετικού αποτελέσματος και ποιος είναι ο Στεφάν Λανουά που θα σφυρίξει την αναμέτρηση.
Η Ενδεκάδα της Εθνικής
Με σύστημα 4-3-3 και τον Γιώργο Φωτάκη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, στα χαφ θα αγωνιστεί κόντρα στην Τσεχία η εθνική Ελλάδας. Με Σαλπιγγίδη, Φορτούνη στα άκρα και Σαμαρά στην κορυφή της επίθεσης παρατάσσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Φερνάντο Σάντος.

Κάτω από τα δοκάρια παραμένει ο Κώστας Χαλκιάς, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν Κυριάκος Παπαδόπουλος και Κατσουράνης, εκείνοι δηλαδή, που τελείωσαν το ματς κόντρα στους Πολωνούς. Στις πτέρυγες παραμένουν Τοροσίδης και Χολέμπας.

Η τριάδα του κέντρου αποτελείται από τους Μανιάτη (αμυντικό χαφ), Φωτάκη και Καραγκούνη και μπροστά θα παίξουν οι Σαλπιγγίδης (δεξιά), Φορτούνης (αριστερά) και Σαμαράς.

Στον πάγκο για την Εθνική ομάδα θα κάτσουν οι: Τζόρβας, Σηφάκης, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Μάκος, Νίνης, Φετφατζίδης, Λυμπερόπουλος, Μήτρογλου, Γκέκας.

Για τους Τσέχους, ο Μίχαλ Μπίλεκ θα ξεκινήσει τους: Τσεχ, Γκέμπρε Σελασιέ, Λιμπέρσκι, Κάντλετς, Σίβοκ, Χούμπτσμαν, Πλάσιλ, Γίρασεκ, Πιλάρ, Ροζίτσκι, Μπάρος, σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Καθημερινά στη Web TV του www.sport-fm.gr όλα τα νέα της Εθνικής Ελλάδας αλλά και όσα πρέπει να ξέρετε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Παρουσιάζουν Τόλης Χριστοφοράκης-Ηρώ Κωφού

Δείτε εδώ την εκπομπή:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.