«Κατάπτωση» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ την προεκλογική περίοδο

Γ. Καρατζαφέρης: «Την Ελλάδα την κυβερνά η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ»Τις χώρες του ευρωπαϊκού Βορά κατήγγειλε στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου του ΛΑΟΣ ο πρόεδρός του κ. Γ. Καρατζαφέρης, ότι κρατούν με σχέδιο σε καθίζηση τις οικονομίες και τη βιομηχανία του Νότου, για να τις απομυζούν. 

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζήτησε να συγκροτηθεί ένα μέτωπο των χωρών του Νότου, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα. Ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ, αλλά τόνισε ότι ο πραγματικός κίνδυνος είναι η διάλυση της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι την Ελλάδα την κυβερνά η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και όσοι έχουν κυβερνήσει τη χώρα, έχουν προηγουμένως συνεργασθεί με αυτήν. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι ο ελληνικός λαός δεν αποφασίζει αβίαστα και ότι τα δελτία των 8 διαμορφώνουν συνείδηση.

Επικαλέστηκε δε τον αναρχικό φιλόσοφο Νόαμ Τσόμσκι, αναφερόμενος στη δήλωσή του ότι «η ΕΚΤ και το ΔΝΤ έχουν βαλθεί να καταστρέψουν την Ελλάδα» και αποκάλεσε τονΠολ Τόμσεν «υπερυπουργό που στερεί την εθνική κυριαρχία της χώρας».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι αν προκύψει κυβέρνηση ΝΔ – ΠαΣοΚ, δεν θα έχουμε ούτε μία μέρα ειρήνη στην Αθήνα, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ «που δημιουργούσε επεισόδια όταν είχε 3%, δεν θα επιτρέψει ειρήνη τώρα που θα έχει πάνω από 20%».

Αντίθετα, είπε, αν βγει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σε 2-3 μήνες θα φανεί το αδιέξοδο και θα ενωθεί ξανά ο αστικός κόσμος. Αυτή η μακροπρόθεσμη λύση είναι η καλύτερη, τόνισε ο κ. Καραταζαφέρης.

Νωρίτερα ο κ. Καρατζαφέρης αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να αναδιαπραγματευθούν το Μνημόνιο όσοι το ψήφισαν, ενώ χαρακτήρισε «κατάπτωση» τον τρόπο που διεξάγεται η προεκλογική εκστρατεία, λέγοντας ότι ο καθένας προσπαθεί να αποδείξει ότι ο άλλος είναι χειρότερος.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επιτέθηκε στην Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι ο ΛΑΟΣ ανέστησε τον πατριωτικό χώρο και συγκρούστηκε με την Αριστερά πάντα σε πολιτισμένο πλαίσιο και όχι με μπουνιές.

Πρότεινε ακόμα να παράγει η Ελλάδα τα δικά της φάρμακα, γάλα και κρέας καθώς και φασόλια για τον στρατό, ενώ είπε ότι η χώρα μπορεί να εξάγει σεντόνια.

«Η Ελλάδα δεν γυρίζει στη δραχμή. Πρόκειται για ένα εκβιαστικό εκλογικό δίλημμα και δεν πιστεύω ότι κανείς από αυτούς που το τροφοδοτούν έχει αποσύρει τις τραπεζικές του καταθέσεις», είπε ο κ. Καρατζαφέρης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου μετά το πέρας της αρχικής του τοποθέτησης.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.