Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Περιοδεία του τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της Ν.Δ και υπ. Βουλευτή Κοζάνης κ. Γιώργου Κασαπίδη σε Τοπικές Κοινότητες της Π.Ε. Γρεβενών

11 Ιουνίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Οι επισκέψεις του υπ. Βουλευτή Γρεβενών της Ν.Δ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη την Κυριακή 10 Ιουνίου

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου ο κ. Γιώργος Κασαπίδης, ο υπ. Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης, η 2η επιλαχούσα Βουλευτής Γρεβενών κ. Ευανθία Χατζηζήση και κλιμάκιο στελεχών της ΝΟ.Δ.Ε. Γρεβενών, στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα της Ν.Δ., επισκέφτηκαν τις Τοπικές Κοινότητες Παναγιάς, Παλιουριάς, Δήμητρας και Καρπερού.

Συναντήθηκαν με πολλούς κατοίκους των εν λόγω Τοπικών Κοινοτήτων και παρουσίασαν το πρόγραμμα και τις προτάσεις της Ν.Δ για τη γεωργία και την κτηνοτροφία.

Ο κ. Κασαπίδης ανέλυσε το πρόγραμμα της ΝΔ τονίζοντας ότι, το κόμμα μας πάντα είχε ως πρώτη προτεραιότητα τον αγροτικό τομέα και ανέφερε ότι, το διακύβευμα για τους αγρότες είναι να μείνουμε στο ευρώ και στην ευρωπαϊκή οικογένεια, διότι σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύουν άμεσα, τα πάνω από, 3 δις. ευρώ που παίρνουμε σε άμεσες ενισχύσεις και επιδοτήσεις από την Ε.Ε. Αναφέρθηκε επίσης, στη δέσμευση της Ν.Δ. για την επιστροφή της εξισωτικής στους κτηνοτρόφους.

Ο κ. Κοψαχείλης ανέφερε ότι: «Η Ελλάδα ζει από τη γεωργία και την κτηνοτροφία, γι’ αυτόν το λόγο η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη να ενισχύσει την Ελληνική Γεωργία και να κρατήσει όρθιους τους Έλληνες αγρότες». Επίσης αναφέρθηκε στην αξία του πρωτογενή τομέα και στη συμβολή του στην Εθνική Οικονομία. Και τόνισε ότι: «τον ιδρώτα, το μόχθο και τα προβλήματα των γεωργών και των κτηνοτρόφων της περιοχής μου τα γνωρίζω πολύ καλά, γι’ αυτό στο πρόσωπό μου θέλω να βλέπετε έναν μόνιμο σύμμαχο, έτοιμο να στηρίξει τα δίκαια αιτήματα σας και να αγωνιστεί μαζί σας, για να προβληθούν και να προωθηθούν τα σπουδαία προϊόντα του τόπου μας».

Επισκέψεις του υπ. Βουλευτή Γρεβενών της Ν.Δ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη την Κυριακή 10 Ιουνίου

Την Κυριακή 10 Ιουνίου ο υπ. Βουλευτής Γρεβενών της Ν.Δ. Τιμολέοντας Κοψαχείλης με κλιμάκιο στελεχών της Ν.Δ. Γρεβενών επισκέφτηκε τις Τοπικές Κοινότητες Μεγάρου, όπου παρακολούθησε εκδήλωση του Δημοτικού Σχολείου και νηπιαγωγείου Μεγάρων. Καληράχης, Έλατου και Λάβδας όπου συμμετείχαν στις εκδηλώσεις ¨Δρόμοι Μανιταριού¨. Ο κ. Κοψαχείλης αναφερόμενος στις εκδηλώσεις είπε ότι, «Σπουδαίες πρωτοβουλίες σαν τη σημερινή, συμβάλουν έμπρακτα στην ποιοτική ανάδειξη και προβολή του τόπου μας και ανοίγουν ¨έξυπνους¨ δρόμους τουριστικής ανάπτυξης».

Κατά τις επισκέψεις συζητήθηκε η ανάγκη αντιμετώπισης των προβλημάτων των γεωργών και κτηνοτρόφων της περιοχής και η βαρύτητα της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα που δίνεται στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης και περαιτέρω αξιοποίησης του Χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας ως πόλου τουριστικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής, ο κ. Κοψαχείλης τόνισε ότι, «η μοναδική φυσική ομορφιά του τόπου μας σε συνδυασμό με το Χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας, της υπάρχουσες τουριστικές υποδομές, τις σημαντικότατες εκδηλώσεις όπως η σημερινή στη Λάβδα και τα σπουδαία έργα (που έχουν πάρει το δρόμο της υλοποίησης) όπως το Εκπαιδευτικό Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα και το Παλαιοντολογικό Πάρκο της Μηλιάς αποτελούν πραγματικούς ¨μαγνήτες¨ προσέλκυσης επισκεπτών από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Όλοι μαζί θα πρέπει να ¨αγκαλιάσουμε¨ και να εκμεταλλευτούμε τις προοπτικές που διανοίγονται. Να αγωνιστούμε για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας, φροντίζοντας για τον κάθε τουριστικό πόλο χωριστά και συγχρόνως, με στρατηγικό σχεδιασμό, για όλους συνολικά». Ο υπ. Βουλευτής Γρεβενών ανάφερε ότι, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στο χιονοδρομικό κέντρο έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις βελτίωσης, που ικανοποίησαν τις αυξημένες απαιτήσεις των επισκεπτών. Επίσης δεσμεύθηκε ότι, σε αγαστή συνεργασία με το Δ. Γρεβενών και όλους τους φορείς και συλλόγους θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου, γιατί ο τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στην ενίσχυση των επιχειρήσεων της Π.Ε. Γρεβενών που δοκιμάζονται σκληρά από την κρίση».

Το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφτηκε τις Τοπικές Κοινότητες Μικροκλεισούρας, Πόρου, Πιστικού, Ιτέας και Κνίδης όπου είχε την ευκαιρία να αναλύσει το διακύβευμα των εκλογών τονίζοντας ότι: «ο ΣΥΡΙΖΑ με τις υποσχέσεις περί εθνικοποίησης επιχειρήσεων και δήθεν προσλήψεις στο δημόσιο, με την αλλοπρόσωπη πολιτική του έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις παράλογες ¨αριστερίστικες¨ προτάσεις για την εξωτερική πολιτική (θα ρισκάρουμε με την Τουρκία, έξοδος από το ΝΑΤΟ) και τις εκτός τόπου και χρόνου προτάσεις για τη λαθρομετανάστευση (επίδομα σε όλους τους λαθρομετανάστες), βάζει σε κίνδυνο το μέλλον της πατρίδας, το αύριο των παιδιών μας».

Γραφείο Ενημέρωσης και Επικοινωνίας
υπ. Βουλευτή Γρεβενών της Ν.Δ

Τιμολέοντα Κοψαχείλη

This entry was posted on Δευτέρα, 11 Ιουνίου, 2012 at 21:38 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply