Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

“Δρόμοι μανιταριού” στη Λάβδα Γρεβενών – Δείτε πολλές φωτογραφίες και ένα Video…

11 Ιουνίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώθηκαν οι 3ήμερες εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαβδανιωτών “Η Λάβδα”, από την Παρασκευή (8/6) μέχρι και την Κυριακή, με επίκεντρο το μουσείο μανιταριού που βρίσκεται στη Λάβδα Γρεβενών.

Εκατοντάδες επισκέπτες απ όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν στις δράσεις του 3ημέρου που πραγματοποιήθηκαν με την έμπρακτη συμπαράσταση των “Μανιταρόφιλων Δυτικής Μακεδονίας”.

Στην Γευσιγνωσία της Κυριακής, η Δήμητρα Βέργου, ο Φώτης Παρασκευαΐδης (Αντιπρόεδρος των Μανιταρόφυλλων Δυτ. Μακεδονίας) και ο “Αυλάρχης” Θεόδωρος Καραγιάννης με τη βοήθεια μελών του Συλλόγου, πρόσφεραν μοναδικές γευστικές εμπειρίες από μανιτάρια κάθε είδους.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Μπόλης, ο Αντιπρόεδρος Ανδρέας Λάμπρου και τα μέλη του ΔΣ απέδειξαν πως η φιλοξενία  είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των Γρεβενών.

Στην εκδήλωση της Κυριακής, το παρόν έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρησης Πίνδου Αώου Στέλιος Βέργος, οι υποψήφιοι Βουλευτές Τιμολέων Κοψαχείλης και Σάκης Ψάρρας και πλήθος επισκεπτών.

Δείτε επίσης και καταπληκτικές εικόνες από τη διαδρομή Λάβδα – Σπήλαιο Γρεβενών:

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος.

Δείτε πως τραγουδούν παραδοσιακά Γρεβενιώτικα.
Ακούγονται οι : Δήμητρα Βέργου, Γιάννης Μίμης, Δημήτρης Μπόλης και Χρήστος Ευαγγελόπουλος 

This entry was posted on Δευτέρα, 11 Ιουνίου, 2012 at 22:28 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply