Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η επιστολή του προέδρου του ΠαΣοΚ προς πολιτικούς αρχηγούς

Ιούνιος 10th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η πρόταση οκτώ σημείων συμφωνίας εθνικής συνευθύνης από τον Βενιζέλο

Η πρόταση οκτώ σημείων συμφωνίας εθνικής συνευθύνης από τον Βενιζέλο

Το περιεχόμενο της επιστολής που απηύθυνε προς τους Αντ.Σαμαρά, Αλ.Τσίπρα, Π.Καμμένο και Φ.Κουβέλη την Κυριακή δημοσιοποίησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος. Στην επιστολή περιλαμβάνονται οκτώ σημεία επί των οποίων θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία εθνικής συνευθύνης μεταξύ των κομμάτων.

Η βασική θέση του κ. Βενιζέλου είναι ότι μια κυβέρνηση ισχνής πλειοψηφίας δεν θα μπορέσει να κάνει αποτελεσματική διαπραγμάτευση με τους εταίρους, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη στήριξη και τη δέσμευση ευρύτερου φάσματος δυνάμεων.

Ο Ευ.Βενιζέλος υπεραμύνεται της διαπραγμάτευσης που έκανε το ΠΑΣΟΚ για το δεύτερο Μνημόνιο, και επισημαίνει ότι η δεύτερη φάση της διαπραγμάτευσης δεν μπορεί να γίνει «χωρίς συμμετοχή, δέσμευση και υπογραφή όλων των πολιτικών δυνάμεων που θέλουν πράγματι την Ελλάδα στο ευρώ και την Ευρώπη».

Ολόκληρη η επιστολή Βενιζέλου 10-6-2012

This entry was posted on Κυριακή, Ιούνιος 10th, 2012 at 21:57 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply