«Αρχηγέ, στείλε μου καμιά κατοσταριά!»

Συνέχεια και εκτός της οθόνης είχε ο «οίστρος» του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, που μετά την επίθεσή του στη Ρένα Δούρου και τη Λιάνα Κανέλλη συνέχιζει να βρίζει και να απειλεί σε έξαλλη κατάσταση. Οι άνθρωποι του σταθμού προσπάθησαν να τον κρατήσουν στον χώρο μέχρι να έρθει η Αστυνομία, όμως κατέφερε να αποδράσει ως μαινόμενος ταύρος από τα στούντιο Κάπα (στα Σπάτα) από όπου μεταδίδεται η εκπομπή «Πρωινό Ant1».

Μετά το πανδαιμόνιο που προκάλεσε, ο Κασιδιάρης με κεκτημένη ταχύτητα πέρασε πίσω από τις κάμερες και επιχείρησε να απομακρυνθεί. Κατάπληκτοι όσοι περίμεναν πίσω από αυτές, είδαν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να κινείται με ένταση – κατά μία εκδοχή αυτόπτη μάρτυρα, με μπουνιές και κλωτσιές στον αέρα. «Εκανε σαν δαιμονισμένος», ανέφερε στα «ΝΕΑ» εργαζόμενος του καναλιού που ήταν στο στούντιο και συμπλήρωσε πως «σεκιούριτι και άνδρες της παραγωγής προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν, αλλά μάταια».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ
Σ’ αυτό το σύντομο κυνηγητό λέγεται πως ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρύσης Αυγής φωτογράφιζε με το κινητό του πρόσωπα και χώρους των εγκαταστάσεων.

Ταυτόχρονα και ενώ από τη συχνότητα του καναλιού μεταδίδονταν διαφημιστικά σποτάκια, ο δημοσιογράφος Αντώνης Δελατόλας, καλεσμένος επίσης στην εκπομπή, κάλεσε την εισαγγελέα Πρωτοδικών Ελένη Ράικου και την ενημέρωσε για όσα συνέβαιναν. Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη φώναζε «πάρτε την Αστυνομία».
Τεχνικοί και υπάλληλοι ασφαλείας των τηλεοπτικών εγκαταστάσεων λέγεται πως κινήθηκαν προς τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στην προσπάθεια τους να τον κρατήσουν στον χώρο.

Τον ακολούθησαν και τελικά κατάφεραν να τον περιορίσουν σε ένα από τα καμαρίνια, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης φέρεται ότι κάλεσε από το κινητό του τον γενικό γραμμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο ζητώντας να στείλει «καμιά 100αριά μέλη» στα τηλεοπτικά στούντιο και απειλώντας «τώρα θα δείτε τι θα πάθετε».
Μπροστά στο ενδεχόμενο και άλλων δυσάρεστων εξελίξεων, το προσωπικό απομακρύνθηκε από την πόρτα που κρατούσε, όμως σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν άλλοι που εκείνη την ώρα ήταν στα καμαρίνια, ο βουλευτής με κλωτσιές έσπασε την πόρτα,βγήκε έξω από το κτίριο μπήκε στο αυτοκίνητόου και έφυγε.

Από την εκπομπή και το κανάλι ενημέρωναν πως η σύνθεση του πολιτικού πάνελ στη χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ήταν εναρμονισμένη κατά την πάγια πρακτική με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τον χρόνο προβολής κατά την προεκλογική περίοδο των πολιτικών κομμάτων» όπως ορίζονται από την απόφαση της Διακομματικής Επιτροπής και την οδηγία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Χυδαία και απαράδεκτη χαρακτήρισε ο οικοδεσπότης της εκπομπής, Γιώργος Παπαδάκης τη συμπεριφορά του Ηλία Κασιδιάρη, όταν ξαναβγήκε η εκπομπή στον αέρα. Αργότερα επαναλαμβανε αυτό που είχε πει και από την τηλεσυχνότητα του Antenna, ότι δηλαδή θα μπορούσε η λεκτική αντιπαράθεση να είχε φθάσει σε οποιοδήποτε σημείο, «αλλά εδώ είχαμε μια άναδρη επίθεση».

ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
«Τα θύματα είναι αυτοί που τους ψήφισαν. Ο Κασιδιάρης έφυγε τρέχοντας», έλεγε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη με αφορμή την έκρηξη του Ηλία Κασιδιάρη, έξω από τα στούντιο Κάπα στις τηλεοπτικές κάμερες.

Αποσαφήνιζε δε πως η επίθεση που δέχθηκε δεν ήταν προσωπική. «Είμαι υποψήφια με το ΚΚΕ και αυτή ήταν επίθεση στο κόμμα. Εγώ πάντως θα τους αντιμετωπίσω στα ίσια. Δεν φοράω γυαλιά ηλίου για να μη νομίζουν ότι σκιάχτηκα».

Χρήστος Ν.Ε.Ιερείδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.