Αστυνομικές ειδήσεις από τη Δυτική Μακεδονία

Τις απογευματινές ώρες την Πέμπτη  (7-6) Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν τέσσερις Ελληνίδες 23, 25, 30 και 34 ετών και μία 41χρονη αλλοδαπή υπήκοο Αλβανίας, για κλοπή σε σούπερ μάρκετ στη Φλώρινα.
Συγκεκριμένα, οι συλληφθείσες αφαίρεσαν από το σούπερ μάρκετ διάφορα προϊόντα διατροφής και καθαρισμού, συνολικής χρηματικής αξίας διακοσίων ευρώ (200 €).

Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Απόπειρα ληστείας σε βάρος 91χρονης, στην Αμμουδάρα Καστοριάς
Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (07/06)  στην Αμμουδάρα Καστοριάς, άγνωστος άνδρας αποπειράθηκε να ληστέψει μία 91χρονη.
Συγκεκριμένα, άνδρας αγνώστων στοιχείων, μπήκε στο σπίτι της 91χρονης από ανασφάλιστο παράθυρο και ζήτησε χρήματα από αυτή. Όταν η ηλικιωμένη αρνήθηκε να του δώσει, αυτός τη χτύπησε μανιωδώς στο κεφάλι και στο σώμα. Ακολούθως, ο δράστης αφού ερεύνησε τα άλλα δωμάτια της οικίας, αποχώρησε χωρίς να αφαιρέσει κάτι.

Ο δράστης αναζητείται.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς.

Σύλληψη 56χρονου για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη και παράβαση νόμου περί όπλων
Συνελήφθη χθες (7-6-2012) τις απογευματινές ώρες, στη διασταύρωση Πτεριάς Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, ένας 56χρονος ημεδαπός για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 56χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης και οδηγός αυτού, μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας έναν 33χρονο μη νόμιμο μετανάστη, υπήκοο FYROM, ενώ στις αποσκευές του έφερε ένα μαχαίρι, που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί όπλων.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το μαχαίρι και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σύλληψη δύο ημεδαπών και πέντε αλλοδαπών για παράνομη απασχόληση – Αναζητείται άλλος ένας αλλοδαπός
Την Πέμπτη (07-06) το απόγευμα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, συνέλαβαν σε αγροτική περιοχή του Τοιχιού Καστοριάς, πέντε αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας (δύο 45χρονους, δύο 38χρονους και έναν 23χρονο) και δύο Έλληνες υπήκοους (63 και 23 ετών) για παράνομη απασχόληση.
Συγκεκριμένα, απασχολούσαν παράνομα τους πέντε συλληφθέντες αλλοδαπούς, καθώς και έναν αλλοδαπό ο οποίος διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται, σε αγροτικές εργασίες χωρίς να διαθέτουν την απαιτούμενη άδεια παραμονής για εργασία στη χώρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.