To παιδί είναι καλά στην υγεία του

http://img.protothema.gr/4E5FE142EC8BE146B3CF756D6E57F0DF.jpgΑφέθηκε ελεύθερος, λίγο μετά τις δέκα το βράδυ στη Δροσιά Χαλκίδας, ο 15χρονος μαθητής που απείχθει στις 8 το πρωί στη Χαλκίδα.

Το παιδί τηλεφώνησε στους γονείς του και τους ενημέρωσε ότι είναι καλά στην υγειά του και αμέσως στο σημείο έφθασαν αστυνομικές δυνάμεις προκείμενου να ξεκινήσουν κυνήγι για τον εντοπισμό των απαγωγέων.

Ο 15χρονος που είναι γιος του διευθυντή της Εθνικής τράπεζας στη Χαλκίδα απείχθει από ομάδα ενόπλων έξω από το σπίτι του την ώρα που πήγαινε στο σχολείο για να δώσει γραπτές εξετάσεις.

Μια ώρα αργότερα ενημερώθηκαν οι γονείς του, ενώ κλιμάκιο της αστυνομίας από την ασφάλεια Αττικής έφθασε στο σημείο για να χειριστεί την υπόθεση.

Στις 4 τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν οι γονείς με τους απαγωγείς του μαθητή, ζητούσαν ως λίτρα 3 εκατ. ευρώ, όμως για άγνωστο λόγο, και ενώ οι διαπραγματεύσεις με τους γονείς ήταν σε εξέλιξη αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο.

www.protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.