Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μετά τις 10 Ιουνίου οι αποφάσεις για άδειες ταξί

Ιούνιος 8th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων διευκρινίστηκε ότι η 10η Ιουνίου 2012 δεν αποτελεί δεσμευτική ημερομηνία και έτσι ο χρόνος συνεδρίασης του περιφερειακού Συμβουλίου θα οριστεί αργότερα προκειμένου να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη διαβούλευση.

Τα παραπάνω αναφέρει ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας Παναγιώτης Πλακεντάς σε σχετική ανακοίνωση, η οποία έχει ως εξής:

«Εκ μέρους του προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας επισημαίνονται τα εξής:
1. Σύμφωνα με το Ν.4070/2012, άρθρο 83, παρ. 3 τα Περιφερειακά Συμβούλια όλης της χώρας είχαν την υποχρέωση έως τις 10 Ιουνίου 2012 να ορίζουν τις έδρες ταξί εντός των Περιφερειακών τους Ενοτήτων.

2. Για το λόγο αυτό όλο το προηγούμενο διάστημα τόσο από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Δακή όσο και από τους εμπλεκόμενους αιρετούς και υπηρεσιακούς φορείς υπήρξε μια συνεχής διαβούλευση για το θέμα με τα σωματεία ιδιοκτητών ταξί. Μάλιστα είχαν οριστεί η 6η και η 8η Ιουνίου ως πιθανές ημερομηνίες συνεδριάσεων προκειμένου το Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας να καθορίσει τα οριζόμενα από το Νόμο.

Με επείγουσα ανάρτηση στο diavgeia.gov.gr αριθμός ΑΔΑ (αριθμός διαδικτυακής ανάρτησης) Α 24679/2067 το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων διευκρινίστηκε ότι η 10η Ιουνίου 2012 δεν αποτελεί δεσμευτική ημερομηνία και έτσι ο χρόνος συνεδρίασης θα οριστεί αργότερα προκειμένου να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη διαβούλευση».

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούνιος 8th, 2012 at 19:35 and is filed under ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply