Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αίσιο τέλος στην υπόθεση απαγωγής του 15χρονου στην Χαλκίδα

Ιούνιος 8th, 2012 by Χρήστος Μίμης

To παιδί είναι καλά στην υγεία του

http://img.protothema.gr/4E5FE142EC8BE146B3CF756D6E57F0DF.jpgΑφέθηκε ελεύθερος, λίγο μετά τις δέκα το βράδυ στη Δροσιά Χαλκίδας, ο 15χρονος μαθητής που απείχθει στις 8 το πρωί στη Χαλκίδα.

Το παιδί τηλεφώνησε στους γονείς του και τους ενημέρωσε ότι είναι καλά στην υγειά του και αμέσως στο σημείο έφθασαν αστυνομικές δυνάμεις προκείμενου να ξεκινήσουν κυνήγι για τον εντοπισμό των απαγωγέων.

Ο 15χρονος που είναι γιος του διευθυντή της Εθνικής τράπεζας στη Χαλκίδα απείχθει από ομάδα ενόπλων έξω από το σπίτι του την ώρα που πήγαινε στο σχολείο για να δώσει γραπτές εξετάσεις.

Μια ώρα αργότερα ενημερώθηκαν οι γονείς του, ενώ κλιμάκιο της αστυνομίας από την ασφάλεια Αττικής έφθασε στο σημείο για να χειριστεί την υπόθεση.

Στις 4 τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν οι γονείς με τους απαγωγείς του μαθητή, ζητούσαν ως λίτρα 3 εκατ. ευρώ, όμως για άγνωστο λόγο, και ενώ οι διαπραγματεύσεις με τους γονείς ήταν σε εξέλιξη αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο.

www.protothema.gr

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούνιος 8th, 2012 at 07:02 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply