http://www.skai.gr/files/temp/1BC6473E6092C11B3333FFBB1ADCE5CA.jpgΓια επίθεση εναντίον κάθε δημοκρατικού πολίτη έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τσιόδρας σχολιάζοντας την επίθεση από τον υποψήφιο βουλευτή και εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, στην υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και την υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δοούρου. O κ. Τσιόδρας εξέφρασε την αντίθεσή του στο να λύνονται οι πολιτικές διαφορές με τη βία.

Το Σύνταγμα επιβάλλει στην διακομματική επιτροπή και στο ΕΣΡ να εξασφαλίζεται ο σεβασμός στην αξία του ανθρώπου είπε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο Προκόπης Παυλόπουλος, πρώην υπουργός.
Πρόσθεσε ότι σήμερα για λόγους δημοκρατίας θα πρέπει να πάρουν απόφαση ώστε να μην συμμετέχουν σε τηλεοπτικά η ραδιοφωνικά πάνελ εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής. Ανέφερε ότι αυτή η εικόνα, μας διασύρει διεθνώς.

Ελπίζω ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής θα καταλάβουν ποίο είναι το κόμμα, καθώς έπεσαν οι μάσκες σχολίασε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο Βασίλης Μουλόπουλος υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ.

Είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση ότι δεν θα συμμετέχει σε καμία συζήτηση με αυτό το κόμμα. Τόνισε ότι υπάρχει σε εξέλιξη μια στοχευμένη στρατηγική πολιτικής έντασης που δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται -όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη- (πχ Ιταλία).

Την επίθεση καταδίκασε και η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας ότι «όποιοι εκκολάπτουν το αυγό του φιδιού, παίζουν με την Ελλάδα και τη δημοκρατία».

Για «τραμπούκικη» επίθεση έκανε λόγο το ΚΚΕ. Στην ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα αναφέρει ότι «τα ναζιστικά μορφώματα αντιμετωπίζονται από τον ίδιο το λαό, με την ισχυροποίηση και ριζοσπαστικοποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος. Μόνο ένα τέτοιο κίνημα ρήξης και ανατροπής μπορεί να εξουδετερώσει οριστικά τέτοιες οργανώσεις που είναι ένα μαστίγιο του ίδιου του συστήματος. Εξάλλου η Χρυσή Αυγή εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει εργοδοτικούς μηχανισμούς κατά των εργαζομένων για το σπάσιμο απεργίας κ.λπ.».

Η ΔΗΜΑΡ και ο Φώτης Κουβέλης έχει στηλιτεύσει από χθες το ότι πήρε αναβολή η δίκη του κ. Κασιδιάρη για ληστεία και εκείνος περιφέρεται στα κανάλια είπε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο Ανδρέας Παπαδόπουλος εκπρόσωπος τύπου ΔΗΜΑΡ.

Πρόσθεσε και η ΔΗΜΑΡ εχει δηλώσει ότι δεν θα συμμετέχει σε συζητήσεις με την Χρυσή Αυγή και τόνισε ότι ηθικός αυτουργός αυτής της επίθεσης είναι και ο Ν. Μιχαλολιάκος. Σημείωσε ότι την βία την βιώνουν κάθε βράδυ οι μετανάστες και ομοφυλόφιλοι. Ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα για την πλειονότητα των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε λόγο για «φασιστικές πράξεις που δεν εκπροσωπούν κατά καμία έννοια τον πατριωτικό χώρο». Μάλιστα ανέφερε ότι «μας πήρε 10 χρόνια να δώσουμε αξιοπρέπεια, εκτίμηση και σεβασμό στον πατριωτικό χώρο. Δεν θα επιτρέψουμε στην παρέα του κ. Μιχαλολιάκου, στην κομματική συμμορία του κ. Κασιδιάρη να ευτελίζει αυτό το οποίο χτίσαμε τόσα χρόνια στην εκτίμηση του ελληνικού λαού» και συμπλήρωσε ότι «ήρθε η ώρα να φύγουν από την πολιτική ζωή. Ο φασισμός δεν έχει πέραση στην Ελλάδα».

www.skai.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.