Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΑΕΚ: Περιμένοντας τον Ντέμη

Ιούνιος 6th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα ταξιδεύει πλέον η ΑΕΚ

Όλοι περιμένουν την επόμενη κίνηση του Ντέμη Νικολαϊδη τον οποίο αντιμετωπίζουν σαν σωτήρα.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ με τη σειρά του περιμένει τις εκλογές και τον σχηματισμό κυβέρνησης, προκειμένου να μπορεί να ολοκληρώσει τις οικονομικές επαφές του που θα επικυρώσουν την επιστροφή του στην ΑΕΚ και συνεχίζει τον ανεπίσημο σχεδιασμό των απαιτούμενων κινήσεων για να συνέλθει η εταιρεία από το οικονομικό σοκ.

Μέχρι τότε δεν μπορεί να κινηθεί φύλλο στην ΠΑΕ.

Η διοίκηση περιμένει να παραδώσει το πικρό ποτήρι. Οι υπάλληλοι τα δεδουλευμένα πέντε μηνών. Οι ποδοσφαιριστές είναι σε διακοπές με το τηλέφωνο στο χέρι, προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις γύρω απ’ την επαναδραστηριοποίησή του Ντέμη.

Στο μεταξύ, ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου ξέρει πως ο Νικολαίδης τον θέλει στην ομάδα της νέας σεζόν, με τον Τραϊανό Δέλλα δίπλα του και δεν προτίθεται να κλείσει σε κάποια άλλη ομάδα. Σκοπεύει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να συνεχίσει στην ΑΕΚ και έπειτα να κοιτάξει αλλού το μέλλον του.

Την ίδια στιγμή η ΠΑΕ υπολειτουργεί, αδυνατώντας να προγραμματίσει οτιδήποτε. Ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε χθες μια κουβέντα με τον Βασίλη Δημητριάδη για θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά τα περισσότερα εξ αυτών άπτονται της δικαιοδοσίας είτε του προπονητή είτε του τεχνικού διευθυντή. Δηλαδή, άλλων.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

This entry was posted on Τετάρτη, Ιούνιος 6th, 2012 at 12:32 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply