«Καλός μαέστρος» ο Ευάγγελος Βενιζέλος

«Εγώ δεν είμαι στην ορχήστρα, δεν κλήθηκα ούτε ως τρίτο ή τέταρτο βιολί. Το κόμμα μου με αγνόησε τελείως από την ώρα που εγκατέλειψα τη Βουλή. Είμαι προθυμότατος να βοηθήσω, αλλά δεν μου ζητήθηκε. Τι να κάνω; Να τη στήσω έξω από την Ιπποκράτους με ένα πανό, που θα λέει “παιδιά, δώστε μου δουλειά”;».

Με αυτά τα χαρακτηριστικά λόγια, ο Θεόδωρος Πάγκαλος αποκάλυψε στην εφημερίδα Free Sunday το… παράπονό του για τον παραγκωνισμό του από το ΠΑΣΟΚ. Τόνισε πάντως ότι το κόμμα προσπαθεί να ανακάμψει, «έχοντας έναν καλό μαέστρο, τον Ευάγγελο Βενιζέλο».

Για μια ακόμα φορά τις τελευταίες ημέρες, ο κ. Πάγκαλος εξαπέλυσε επίθεση κατά του συνόλου του πολιτικού συστήματος, υποστηρίζοντας ότι κανένα κόμμα δεν λέει την αλήθεια στο λαό. Ωστόσο, ο ίδιος είπε ότι θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ στις 17 Ιουνίου…

«Τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν χάσει τη μισή τους δύναμη. Υπάρχει όμως ένας πυρήνας που αντιστέκεται. Προσωπικά θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Υπάρχουν άλλοι που δεν έχουν αυτό το πρόβλημα και πολλοί φεύγουν, γιατί δεν θα μετέχει πια στην εξουσία αυτός ο χώρος, ώστε να συμμετέχουν και οι ίδιοι στη νομή που φέρνει η άσκηση εξουσίας. Αυτή τη στιγμή βασικοί συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ και μέλη των συνδικάτων τους στο δημόσιο τομέα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Το βασικό κόμμα του συνδικαλισμού των ΔΕΚΟ δεν είναι πια το ΠΑΣΟΚ, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ» σχολίασε.

Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε και στις δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία μίλησε απαξιωτικά για τους Έλληνες και είπε πως ο ελληνικός λαός δεν πληρώνει τους φόρους του. Ο τέως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε πως κατανοεί τις δηλώσεις αυτές, όμως τόνισε πως είναι αναληθές να λέει κάποιος πως όλοι οι Έλληνες δεν πληρώνουν τους φόρους τους.

«Αυτό που λέω εγώ δεν αρέσει στον κόσμο. Το μεγάλο παιχνίδι που παίζεται είναι ότι, αντί να κοιτάξουμε τα χάλια μας, βρίζουμε διάφορους ξένους, τους οποίους κατά καιρούς επιλέγουμε ως αποδιοπομπαίους τράγους. Αρνούμαστε να δούμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας, ώστε να τα διορθώσουμε» δήλωσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.