Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σπήλαιο Γρεβενών: Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή οι 2ήμερες εκδηλώσεις για τον Θ.Ζιάκα (Δείτε φωτογραφίες)

Ιούνιος 4th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μετά το χορό της πρώτης μέρας, την επομένη, την Κυριακή (3/6) το πρωί, ολοκληρώθηκαν στο Σπήλαιο Γρεβενών οι 2ήμερες εκδηλώσεις για τον Θεόδωρο Ζιάκα. Μετά τη θεία λειτουργία, τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον ιερέα του χωριού π.Στεφούλη στο Μνημείο των ηρώων στην κάτω πλατεία του χωριού και κατάθεση στεφάνων.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ιωάννης Γιάτσιος, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Τσακστάρας, η Αντιδήμαρχος Αικατερίνη Πέτρου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γρεβενών Νίκος Ράμμος, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής κ.Ζαψαλής, ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Λαμπαδάρης, ο εκπρόσωπος των αποστράτων κ. Βαζούρας , ο υποψήφιος Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης και πλήθος κόσμου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Σπηλαιωτών Θεσσαλονίκης Χρήστος Βήττος
Ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, αναφερόμενος στη δημιουργία σήραγγας στο δρόμο Σπηλαίου Ζιάκα είπε πως: «βρισκόμαστε σε καλό δρόμο»
Ο Τάκης Ράμμος «επί τω έργω»
Για τα τραγούδια που γράφτηκαν στην Ελλάδα για τον Θ.Ζιάκα, μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και συγγραφέας Νίκος Βαβρίτσας
Στη συνέχεια ο Δήμος Γρεβενών υποδέχθηκε με μπουφέ τους κατοίκους του χωριού στην περιοχή του πάρκου του Αϊ Λια, όπου έλαβε χώρα το έθιμο των «ψυχών» όπου οι γυναίκες μοίρασαν γλυκά και πίτες.

Διαβάστε ακόμη: Εκδηλώσεις στο Σπήλαιο Γρεβενών για τον Θέοδωρο Ζιάκα – 1η ημέρα – (Φωτογραφίες)

This entry was posted on Δευτέρα, Ιούνιος 4th, 2012 at 15:07 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply