Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σαμαράς: Να βρεθούν τα χρήματα για τα φάρμακα βαρέως πασχόντων

Ιούνιος 4th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Σε επικοινωνία του με τον πρωθυπουργό τόνισε την αναγκαιότητα να εξασφαλιστεί η χορήγησή τους

Σαμαράς: Να βρεθούν τα χρήματα για τα φάρμακα βαρέως πασχόντωνΈκκληση προς τους φαρμακοποιούς και τους προμηθευτές υγείας να δείξουν ευαισθησία και κατανόηση και να μην στερήσουν από τους πολίτες την παροχή φαρμάκων και υπηρεσιών υγείας απευθύνει ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό παροτρύνοντάς τον να βρεθούν με οποιοδήποτε τρόπο χρήματα ώστε να εξασφαλιστεί η χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους και ιδιαίτερα στους βαριά και χρόνια πάσχοντες.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναγνωρίζει πως «είναι αλήθεια ότι το Δημόσιο χρωστά πολλά στους φαρμακοποιούς, στους γιατρούς, στα εργαστήρια, στις ιδιωτικές κλινικές, στους εργαζομένους, στο νοσηλευτικό προσωπικό, στους προμηθευτές των νοσοκομείων και στον ΕΟΠΥΥ».

Τονίζει όμως πως οι άρρωστοι, οι ηλικιωμένοι δεν επιτρέπεται να ταλαιπωρούνται άλλο, και οφείλουμε να βάλουμε πάνω από όλα την υγεία των Ελλήνων πολιτών και ιδίως εκείνων που στερούνται οικονομικής δυνατότητας.

Ο κ. Σαμαράς επισημαίνει ότι ήλθε σε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό παροτρύνοντάς τον να βρεθούν με οποιοδήποτε τρόπο χρήματα, ώστε να εξασφαλιστεί η χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους και ιδιαίτερα στους βαριά και χρόνια πάσχοντες.

«Καλώ τους φαρμακοποιούς και τους προμηθευτές υγείας να δείξουν ευαισθησία και κατανόηση και να μην στερήσουν από τους πολίτες, που δεν φταίνε σε τίποτα, την παροχή φαρμάκων και υπηρεσιών Υγείας στον κρίσιμο χρόνο που διανύουμε» αναφέρει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΟΛ

This entry was posted on Δευτέρα, Ιούνιος 4th, 2012 at 08:15 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply