Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καρατζαφέρης: Η τρόικα θα κόψει τους μισθούς των ιερέων

Ιούνιος 4th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Για κόψιμο των μισθών των ιερέων στο άμεσο χρονικό διάστημα κατ ΄ απαίτηση της τρόικας προειδοποίησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρης, στην συνάντηση που είχε με τον Μητροπολίτη Λαγκαδά κ.κ Ιωάννη, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Καρατζαφέρης ενημερώνοντας τον Σεβασμιώτατο σημείωσε ότι αν αυτό συμβεί «θα είναι ένα τελειωτικό χτύπημα στην Ορθοδοξία. Οι Ιερείς είναι το τελευταίο καταφύγιο. Εάν αφήσουμε λοιπόν στη λεηλασία τον Κλήρο, αντιλαμβάνεται κανείς πόση θα είναι η ζημιά για το λαό μας».

«Εμείς είμαστε το Ορθόδοξο Κόμμα. Τιμάμε την Ορθοδοξία και την έχουμε ακριβώς στο ίδιο βάθρο που έχουμε και την Πατρίδα. Και δεν το κρύβουμε όσο και αν αυτό ενοχλεί κάποιους» τόνισε ο Γ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε :
«Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να επανέλθει το Θρήσκευμα στις ταυτότητες. Πιστεύουμε ότι δεν επιτρέπεται να ντρέπεται κανείς για την πίστη του.

Πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να γίνει διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας, γιατί δεν συμφέρει το Κράτος. Γιατί αν γίνει ο διαχωρισμός, αν πάρει η Εκκλησία αυτά που της αντιστοιχούν, τελείωσε το Κράτος, πτώχευσε. Ο κόσμος δεν τα ξέρει όλα αυτά».

ΑΠΕ ΜΠΕ

This entry was posted on Δευτέρα, Ιούνιος 4th, 2012 at 13:22 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply