Αναζητούνται άλλοι δύο ημεδαποί

Μετά την ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε σε βάρος ενός ανδρόγυνου στο Φιλώτα Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν τηνΠαρασκευή (01-06),  εντός των ορίων του αυτοφώρου, στη Θεσσαλονίκη, έναν 24χρονο ημεδαπό, ο οποίος φέρεται ως ένας εκ των δραστών της ένοπλης ληστείας.

Συγκεκριμένα μετά από συντονισμένες έρευνες και αξιολόγηση στοιχείων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου και του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας προέκυψε ότι, ο 24χρονος συλληφθείς από κοινού με άλλους δύο ημεδαπούς  διέπραξαν την ένοπλη ληστεία σε οικία στο Φιλώτα Φλώρινας.

Ειδικότερα την 31-05-2012 εισήλθαν σε οικία, ιδιοκτησίας ζεύγους ημεδαπών, κατά τη διάρκεια που αυτοί απουσίαζαν, με σκοπό την κλοπή. Κατά την επιστροφή της παθούσας στο σπίτι της, οι δράστες με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησαν, την έριξαν στο δάπεδο και αφού την δέσμευσαν και τη φίμωσαν με αυτοκόλλητη ταινία, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.650 €. Ακολούθως, επιστρέφοντας ο σύζυγος της παθούσας στην οικία, οι δράστες τον χτύπησαν και τράπηκαν σε φυγή.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 24χρονου στη Θεσσαλονίκη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων (πένσες, κατσαβίδια, κάβουρες κ.α).

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες  παρόμοιες πράξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.