Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επιστρέφει στους πάγκους. Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Σερβοέλληνα τεχνικό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. «Στόχος μου να δώσω στον Ατρόμητο στοιχεία της δικής μου δουλειάς», τόνισε ο Ντούσκο ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:
Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια .

Ο πιο πετυχημένος και πολυνίκης τεχνικός στην σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας μας έπειτα από την ολοκλήρωση του κύκλου των διαδοχικών επαφών με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο αλλά και την καταλυτική συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε τα εξής στο atromitosfc.gr:

«Συμφώνησα να αναλάβω τον Ατρόμητο, μια ομάδα στην οποία υπάρχουν
οργάνωση και συνέπεια, συνθήκες που επιθυμώ αλλά και θεωρώ απαραίτητες. Μια ομάδα που αποδεικνύει ότι θέλει να είναι ανταγωνιστική και αυτό είναι σημαντικό. Στόχος μου είναι να δώσω στον Ατρόμητο τα στοιχεία της δικής μου δουλειάς».

Η πολύ πλούσια και γεμάτη τίτλους διαδρομή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στους πάγκους του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεκίνησε την σεζόν 1988-99 από τον πάγκο της ΑΕΚ. Παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 1996 και την επόμενη περίοδο (1996-97) ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού από την οποία αποχώρησε στις 8 Νοεμβρίου 1999. Στις 9 Ιανουαρίου 2000 έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του ΠΑΟΚ παραμένοντας μέχρι τις 8 Μαϊου του 2002.
Την σεζόν 2002-03 ανέλαβε για δεύτερη φορά την ΑΕΚ κι έλυσε την συνεργασία του στις 25 Ιανουαρίου 2004. Επέστρεψε στον Ολυμπιακό την περίοδο 2004-05 και επόμενη ομάδα του (περίοδος 2007-08) ήταν ο Άρης. Το καλοκαίρι του 2008 ανέλαβε πάλι την ΑΕΚ και μαζί της βρέθηκε για τελευταία φορά σε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος στις 26 Σεπτεμβρίου 2010. Την σεζόν 2010-11 εργάστηκε στην Ομόνοια Λευκωσίας.

Συνολικά στην Α’ Εθνική έχει 632 αγώνες με απολογισμό 393 νίκες, 137 ισοπαλίες και 102 ήττες.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής από τη Βελέζ Μόσταρ τ0 1984. Έχει εργαστεί επίσης στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου την περίοδο 2006-07.

Συνεργάτες του θα είναι οι Λύσσανδρος Γεωργαμλής και Δημήτρης Μπουρουτζίκας

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.