Ο Σύλλογός μας επιθυμεί και επιδιώκει τη γνωριμία, τη συνεργασία με τους εκπροσώπους φορέων του τόπου που ζούμε και δραστηριοποιούμεθα. Ξεκινήσαμε τις εθιμοτυπικές επισκέψεις με τους εκπροσώπους του γενέθλιου τόπου Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο Γρεβενών.

Την Πέμπτη (31/5), τελευταία μέρα του Μαΐου, ημέρα κατά του καπνίσματος, μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου επισκεφθήκαμε τον κ.Χάρη Γελαδάρη πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του διευρυμένου Δήμου Κοζάνης.

Θέσαμε υπόψη τις δράσεις, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογός μας, συζητήσαμε για τη συνεργασία ως προς την πραγματοποίηση ενός Γρεβενιώτικου υπαίθριου πανηγυριού τη θερινή περίοδο. Ο κ.Γελαδάρης με την ευαισθησία, την ευγένεια, την εμπειρία που διαθέτει μας άκουσε, χάρηκε για την επίσκεψή μας, κάναμε μία ειλικρινή συζήτηση, ανταλλάξαμε απόψεις, μας υποσχέθηκε ότι θα είναι κοντά μας ο ίδιος προσωπικά και για οτιδήποτε χρειαστούμε ο δήμος θα είναι αρωγός με τις υπηρεσίες και το εξειδικευμένο τεχνικό και διοικητικό προσωπικό που διαθέτει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.