http://1.bp.blogspot.com/-8yfyZ6x4xGc/T8hcSFqROWI/AAAAAAAAlE0/YAyE87ziaxs/s1600/DSC01652.JPGΤην Τρίτη 29 Μαΐου 2012 οι μαθητές των σχολείων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., του 1ου Ειδικού δημοτικού σχολείου και του Κ.Δ.Α.Π. ΑμεΑ του Δήμου Γρεβενών πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Εκεί, τους υποδέχθηκε ο Διοικητής κ. Καίσαρης Θεόδωρος και όλο το προσωπικό της υπηρεσίας. Η θερμή υποδοχή και η αγάπη τους για τους μαθητές ήταν μοναδική και πολύ συγκινητική. Ξεναγήθηκαν στους χώρους και στα οχήματα της υπηρεσίας με παράλληλη παρουσίαση και χρήση όλων των μέσων πυρόσβεσης.

Όλα τα μέσα, γερανοφόρα – υδροφόρες – αντιασφυξιογόνες μάσκες – στολές προστασίας και κυρίως οι χρήσιμες συμβουλές από τον Διοικητή και το προσωπικό, ήταν στη διάθεση των μαθητών.

Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στη γενικότερη κοινωνικοποίηση των ατόμων ΑμεΑ και στην κατανόηση του ρόλου ορισμένων κρατικών υπηρεσιών, προκειμένου να γίνονται προσβάσιμες και λειτουργικές σε ανθρώπους με διαφορετικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.