Φέτος η Πανελλήνια συνάντηση παίρνει τα βουνά

Στις κατασκηνώσεις “ΚΟΥΡΟΥΝΑΣ” στους Φιλιππαίους του Δήμου Γρεβενών σε υψόμετρο 1450μ.θα πραγματοποιηθεί η 31η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών από την ΠΕΜΠΤΗ 31-05-2012 μέχρι και τη ΔΕΥΤΕΡΑ 04-06-2012.

Περιηγήσεις στα γεφύρια των Γρεβενών
Επίσκεψη και ξενάγηση από αρχαιολόγο στο «ΚΑΣΤΡΙ»
Επίσκεψη στο παλαιοντολογικό μουσείο Μηλιάς και παρουσίαση, των μοναδικών στον κόσμο ευρημάτων, από την καθηγήτρια παλαιοντολογίας του ΑΠΘ κ. Ευαγγελία Τσουκαλά.
Επίσκεψη και ξενάγηση στην Βάλια Κάλντα από δασολόγο της Π.Ε. Γρεβενών.
Ράφτινγ στον ποταμό Βενέτικο.
Μανιταρογνωσία από τον Γιώργο Κωνσταντινίδη.
Παρουσίαση των φαρμακευτικών φυτών της περιοχής μας από τον Τόλη Διανέλλο.

Παρουσίαση της ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας γεωμορφολογίας των Γρεβενών με τίτλο «Γεωθαύματα των Γρεβενών» από την Γεωλόγο Άννα Ράσιου.
Παρουσίαση του αστεροσκοπείου που θα γίνει στο βουνό «Όρλιακας», παρατήρηση με τηλεσκόπια, του νυχτερινού ουρανού, των αστερισμών, των πλανητών και των νεφελωμάτων του γαλαξία μας από αστρονόμους.
Βόλτες με άλογα από τον Ιππικό Όμιλο Γρεβενών.
Επισκέψεις στα χωριά του ορεινού όγκου της Πίνδου.
Μουσικές συναυλίες όλες τις ημέρες.
Μαθήματα ENDURO και κατόπιν οδήγηση στα μονοπάτια της Πίνδου απο τον πολυπρωταθλητή Ελλάδος Βασίλη Σιαφαρίκα.
Αγώνας Scramble για το Περιφερειακό πρωτάλημα Δυτικής Μακεδονίας (στην κατηγορία open μπορούν να συμμετέχουν όλοι οσοι έχουν εγκυρο Αθλητικό Δελτίο για το 2012 στην Αθλητική ΜΟΤΟΕ)

Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών δημιουργήθηκε πριν από 31 χρόνια από τη ΛΕΜΟΤ και συνεχίζεται να διοργανώνεται από την ΜΟΤΟΕ. Είναι ο πολυπληθέστερος και μακροβιότερος συλλογικός θεσμός με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων των μοτοσυκλετιστών, τη γνωριμία και την ανταλλαγή απόψεων, την προώθηση του υγιούς μοτοσυκλετισμού την ανάπτυξη της κοινωνίας των μοτοσυκλετιστών και του συνδικαλισμού.

Πρόκειται για την “γιορτή” των μοτοσυκλετιστών που τα προηγούμενα χρόνια έγινε σε παραθαλλάσιες περιοχές λόγω των μεγάλων χώρων camping που υπάρχουν.
Δείτε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ από το West

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.