Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί

Μάιος 31st, 2012 by Χρήστος Μίμης

Συνεχίζουν επ αόριστον την χορήγηση φαρμάκων επί πιστώση στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ οι φαρμακοποιοί της Αττικής, όπως αποφασίστηκε σε γενική συνέλευση του φαρμακευτικού συλλόγου. Συγκεκριμένα χθες, στη Γενική του Συνέλευση, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, αποφάσισε τα μέλη του να μη δίνουν με πίστωση φάρμακα στους ασφαλισμένους εάν δεν τους καταβληθούν άμεσα τα χρήματα που τους οφείλει ο ΕΟΠΥΥ για το τρέχον έτος αλλά και για το 2011.

Για το τρέχον έτος ζήτησαν την άμεση εξόφλησή τους με μετρητά, ενώ για όσα τους οφείλονται από πέρυσι είπαν ότι θα πρέπει και αυτά να εξοφληθούν άμεσα ή να συμψηφιστούν με οφειλές τους προς την Εφορία.

Σημειώνεται ότι και οι φαρμακοποιοί του Πειραιά έχουν ήδη αποφασίσει να αναστείλουν τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους, τουλάχιστον μέχρι και τις 6 Ιουνίου, οπότε και αναμένεται να πληρωθούν μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται από τα ταμεία.

This entry was posted on Πέμπτη, Μάιος 31st, 2012 at 11:54 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply