Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

“Καμπάνα” της UEFA σε τουρκικές ομάδες

Μάιος 31st, 2012 by Χρήστος Μίμης

Εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για την επόμενη χρονιά θα μείνουν Μπεσίκτας και Μπούρσασπορ, όπως ανακοίνωσε η UEFA εξαιτίας οικονομικών τους ατασθαλιών

 Καμπάνα  της UEFA σε τουρκικές ομάδες

Η Μπεσίκτας αντιμετώπιζε το φάσμα του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τις οικονομικές της ατασθαλίες (ψεύτικα στοιχεία για οφειλές προς παλιούς της ποδοσφαιριστές) και η αρχική απόφαση της UEFA ήταν να μείνει… σπίτι της για τα επόμενα δύο χρόνια καθώς και πρόστιμο ύψος 500.000 ευρώ.

 

Τελικά η πειθαρχική επιτροπή της UEFA μείωσε την ποινή για τους “μαύρους αετούς” στον έναν χρόνο αποκλεισμού, αλλά και το ποσό (από 500.000 ευρώ στα 200.00) κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν θα αγωνιστεί στο Europa League τη νέα σεζόν, παρότι η ίδια είχε καταφέρει να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Μπεσίκτας θα προσφύγει στο CAS κατά της απόφασης.

Αποκλεισμός και για την Μπούρσασπορ. Από την πλευρά της η Μπούρσασπορ επίσης θα μείνει επίσης εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για τον επόμενο χρόνο αφού οι “πράσινοι κροκόδειλοι” είχαν δηλώσει ψεύτικα στοιχεία όσον αφορά ποσά που αφορούσαν μεταγραφικές τους υποθέσεις.

This entry was posted on Πέμπτη, Μάιος 31st, 2012 at 12:34 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply