Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίσκεψη μαθητών ΑμεΑ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γρεβενών

Μάιος 31st, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://1.bp.blogspot.com/-8yfyZ6x4xGc/T8hcSFqROWI/AAAAAAAAlE0/YAyE87ziaxs/s1600/DSC01652.JPGΤην Τρίτη 29 Μαΐου 2012 οι μαθητές των σχολείων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., του 1ου Ειδικού δημοτικού σχολείου και του Κ.Δ.Α.Π. ΑμεΑ του Δήμου Γρεβενών πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Εκεί, τους υποδέχθηκε ο Διοικητής κ. Καίσαρης Θεόδωρος και όλο το προσωπικό της υπηρεσίας. Η θερμή υποδοχή και η αγάπη τους για τους μαθητές ήταν μοναδική και πολύ συγκινητική. Ξεναγήθηκαν στους χώρους και στα οχήματα της υπηρεσίας με παράλληλη παρουσίαση και χρήση όλων των μέσων πυρόσβεσης.

Όλα τα μέσα, γερανοφόρα – υδροφόρες – αντιασφυξιογόνες μάσκες – στολές προστασίας και κυρίως οι χρήσιμες συμβουλές από τον Διοικητή και το προσωπικό, ήταν στη διάθεση των μαθητών.

Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στη γενικότερη κοινωνικοποίηση των ατόμων ΑμεΑ και στην κατανόηση του ρόλου ορισμένων κρατικών υπηρεσιών, προκειμένου να γίνονται προσβάσιμες και λειτουργικές σε ανθρώπους με διαφορετικότητα.

This entry was posted on Πέμπτη, Μάιος 31st, 2012 at 09:06 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply