Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Στους Φιλιππαίους η 31η Πανελλήνια Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών – Δείτε τo πρόγραμμα (Video)

Μάιος 31st, 2012 by Χρήστος Μίμης

Φέτος η Πανελλήνια συνάντηση παίρνει τα βουνά

Στις κατασκηνώσεις “ΚΟΥΡΟΥΝΑΣ” στους Φιλιππαίους του Δήμου Γρεβενών σε υψόμετρο 1450μ.θα πραγματοποιηθεί η 31η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών από την ΠΕΜΠΤΗ 31-05-2012 μέχρι και τη ΔΕΥΤΕΡΑ 04-06-2012.

Περιηγήσεις στα γεφύρια των Γρεβενών
Επίσκεψη και ξενάγηση από αρχαιολόγο στο «ΚΑΣΤΡΙ»
Επίσκεψη στο παλαιοντολογικό μουσείο Μηλιάς και παρουσίαση, των μοναδικών στον κόσμο ευρημάτων, από την καθηγήτρια παλαιοντολογίας του ΑΠΘ κ. Ευαγγελία Τσουκαλά.
Επίσκεψη και ξενάγηση στην Βάλια Κάλντα από δασολόγο της Π.Ε. Γρεβενών.
Ράφτινγ στον ποταμό Βενέτικο.
Μανιταρογνωσία από τον Γιώργο Κωνσταντινίδη.
Παρουσίαση των φαρμακευτικών φυτών της περιοχής μας από τον Τόλη Διανέλλο.

Παρουσίαση της ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας γεωμορφολογίας των Γρεβενών με τίτλο «Γεωθαύματα των Γρεβενών» από την Γεωλόγο Άννα Ράσιου.
Παρουσίαση του αστεροσκοπείου που θα γίνει στο βουνό «Όρλιακας», παρατήρηση με τηλεσκόπια, του νυχτερινού ουρανού, των αστερισμών, των πλανητών και των νεφελωμάτων του γαλαξία μας από αστρονόμους.
Βόλτες με άλογα από τον Ιππικό Όμιλο Γρεβενών.
Επισκέψεις στα χωριά του ορεινού όγκου της Πίνδου.
Μουσικές συναυλίες όλες τις ημέρες.
Μαθήματα ENDURO και κατόπιν οδήγηση στα μονοπάτια της Πίνδου απο τον πολυπρωταθλητή Ελλάδος Βασίλη Σιαφαρίκα.
Αγώνας Scramble για το Περιφερειακό πρωτάλημα Δυτικής Μακεδονίας (στην κατηγορία open μπορούν να συμμετέχουν όλοι οσοι έχουν εγκυρο Αθλητικό Δελτίο για το 2012 στην Αθλητική ΜΟΤΟΕ)

Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών δημιουργήθηκε πριν από 31 χρόνια από τη ΛΕΜΟΤ και συνεχίζεται να διοργανώνεται από την ΜΟΤΟΕ. Είναι ο πολυπληθέστερος και μακροβιότερος συλλογικός θεσμός με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων των μοτοσυκλετιστών, τη γνωριμία και την ανταλλαγή απόψεων, την προώθηση του υγιούς μοτοσυκλετισμού την ανάπτυξη της κοινωνίας των μοτοσυκλετιστών και του συνδικαλισμού.

Πρόκειται για την “γιορτή” των μοτοσυκλετιστών που τα προηγούμενα χρόνια έγινε σε παραθαλλάσιες περιοχές λόγω των μεγάλων χώρων camping που υπάρχουν.
Δείτε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ από το West

This entry was posted on Πέμπτη, Μάιος 31st, 2012 at 11:41 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΜΟΤΟ - ΜΟΓ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply