Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εντοπίστηκαν λάθη στην υποβολή οικονομικών στοιχείων 43 Δήμων

30 Μαΐου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Την άμεση διόρθωση στοιχείων που έχουν υποβάλει στη βάση δεδομένων «Οικονομικά Στοιχεία Δήμων» ζητά από 43 δήμους το υπουργείο Εσωτερικών με έγγραφό του

Εντοπίστηκαν λάθη στην υποβολή οικονομικών στοιχείων 43 ΔήμωνΌπως αναφέρεται στο έγγραφο του Υπουργείου, εντοπίστηκαν λάθη σε ποσά και σε υποβληθέντα στοιχεία που καταχωρούνται σε ορισμένα πεδία, με μήνα αναφοράς τον Απρίλιο 2012 και κατά συνέπεια, το δελτίο είναι λανθασμένο.

Γι αυτό, το υπουργείο ζητά από τους συγκεκριμένους δήμους και τα αρμόδια όργανά τους, αφού ερευνήσουν το θέμα, να αιτιολογήσουν πλήρως τις επίμαχες εγγραφές και να προβούν άμεσα σε διορθώσεις, μετά από επικοινωνία με την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ ΑΕ).

Ταυτόχρονα, οι δήμοι καλούνται να κοινοποιήσουν τις απαντήσεις τους και στην αρμόδια διεύθυνση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

This entry was posted on Τετάρτη, 30 Μαΐου, 2012 at 19:28 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply