Κατασχέθηκαν 2 κιλά και 890 γραμμάρια κάνναβη

Τις πρωινές ώρες της Τρίτης (29/5), συνελήφθη και 25χρονος συνεργός τους, που διέφευγε της σύλληψης. Συγκεκριμένα, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκαν τρεις αλλοδαποί που είχαν εισέλθει πεζή στο ελληνικό έδαφος από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση.

Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν σε δασική περιοχή της Οινόης  στην Καστοριά και προσπάθησαν να τους συλλάβουν, όμως εκείνοι το έβαλαν στα πόδια. Ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος κατάφερε να απομονώσει τους δυο από αυτούς, έναν 26χρονο και έναν 28χρονο, ώσπου να φτάσουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και να τους ακινητοποιήσουν. Ο 25χρονος συνεργός τους εκμεταλλεύτηκε το σκοτάδι και την πυκνή βλάστηση της περιοχής για να εξαφανιστεί προσωρινά, αλλά και εκείνος συνελήφθη τα ξημερώματα.

Στην κατοχή των τριών αλλοδαπών που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς κατηγορούμενοι για εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα, βρέθηκε ένας ταξιδιωτικός σάκος μέσα στον οποίο υπήρχαν τρείς συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους δυο κιλών και 890 γραμμαρίων και δύο κινητά για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.