Την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα βόλευ του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αγώνων πετοσφαίρισης μαθητών Ανώτερων Σχολών Υπαξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας το οποίο διεξήχθη στις 25 έως 29 Απριλίου 2012 στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας Αττικής.

Οι Δόκιμοι Αστυφύλακες των Γρεβενών εκπροσωπώντας την Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας υπό την καθοδήγηση του παλαίμαχου βολεϋμπολίστα του Γ.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ Ηλία Μπιρμπίλη, κατέκτησαν αήττητοι την 1η θέση, επικρατώντας κατά σειρά της Σ.Υ.Δ. με 3-0 σετ, της Σ.Μ.Υ. με 3-1 σετ, της διοργανώτριας Σ.Τ.Υ.Α. με 3-1 σετ και της Σ.Μ.Υ.Ν. με 3-1 σετ.

Για την ομάδα του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών αγωνίστηκαν οι:
Μπασέλας Κωνσταντίνος, Λιώτος Αθανάσιος, Μεντζελόπουλος Δημήτριος, Βουλτσίδης Γεώργιος, Γαλάνης Στέλιος, Τσιρώνης Ιωάννης, Μάντζιος Αποστόλης, Σελιμάς Γεώργιος, Αρλέτος Γεώργιος, Μαμασούλας Σωτήριος, Τσίκος Μιχαήλ, Μάκας Διονύσιος.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : Αρχιφύλακας ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ Ηλίας
ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ : Υ/Β΄ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια και την επιτυχία τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.