Η επενδυτική εταιρία FARGO Investment βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΠΑΕ ΑΕΚ για να βάλει άμεσα 5 εκατ. ευρώ, ορίζοντας ως εκπρόσωπό της τον Βασίλη Ξενιάδη. Περιμένουν μέσα στις επόμενες ώρες τα χρήματα στην ΠΑΕ. Παραμένουν επιφυλακτικοί οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Εξελίξεις είχαμε το μεσημέρι της Τρίτης στο θέμα της εμπλοκής του Βασίλη Ξενιάδη στα κοινά της Ένωσης. Ο φερόμενος ως υποψήφιος επενδυτής, επικοινώνησε το πρωί με τους διοικούντες την Ένωση, εκφράζοντάς τους την πεποίθηση ότι το θέμα της πληρωμής των 5 εκατ. ευρώ αρχικά (συνολικά έκανε λόγο για 23 εκατ. ευρώ) θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με τα όσα επιμένει να υποστηρίζει ο Βασίλης Ξενιάδης, μετά τα 5 εκατ. ευρώ, μέσα στις επόμενες μέρες θα εισρεύσουν στο ταμείο άλλα 10 εκατ. ευρώ και συνολικά 23 εκατ. ευρώ.

Λίγο αργότερα επικοινώνησαν με την ΠΑΕ εκπρόσωποι της εταιρίας FARGO Investment, η οποία πρόκειται για μεγάλη επενδυτική εταιρία με έδρα το Χογκ Κογκ, ζητώντας τους τα ακριβή στοιχεία, ώστε να σταλεί το έμβασμα.

Μετά από μια σύντομη έρευνα που έκανε ο Ανδρέας Δημητρέλος και οι συνεργάτες του, πείστηκαν για τη συγκεκριμένη εταιρία και αποφάσισαν να προχωρήσουν τις διαδικασίες. Στη συνέχεια υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον επικεφαλής της FARGO, ο οποίος του επιβεβαίωσε τα παραπάνω και τον διαβεβαίωσε ότι έχουν γίνει όλες οι διαδικασίες για την αποστολή των χρημάτων, απλά λόγω της διαφοράς ώρας που υπάρχει, θα αργήσουν να φανούν τα χρήματα.

Αυτή τη στιγμή στις τάξεις της ΠΑΕ επικρατεί μεν συγκρατημένη αισιοδοξία, αφού πρόκειται για πραγματικά σοβαρή εταιρία στον χώρο των επενδύσεων, αλλά απ’ την άλλη επειδή έχουν δει πολλά τα τελευταία χρόνια με υποψήφιους επενδυτές, προτιμούν, μέχρι να δουν τα χρήματα στο λογαριασμό της ομάδας, να κρατούν μικρό… καλάθι.

MEGA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.