Σε λίγες πλέον ώρες θα κριθεί το ευρωπαϊκό μέλλον του συλλόγου. Οι “πράσινοι” θα καταθέσουν το υπόμνημα τους το πρωί της Τετάρτης και θα απολογηθούν στην αρμόδια επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στην εκδίκαση της έφεσης του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι και συνεχίζουν σε πυρετώδεις ρυθμούς την προσπάθεια τους, ενώ από το μεσημέρι έχουν αρχίσει οι πληρωμές των ληξιπρόθεσμων οφειλών του 2011. Ήδη έχουν μπει χρήματα σε λογαριασμούς ποδοσφαιριστών και οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό ελπίζουν πως αυτή η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το πρωί της Τετάρτης, όταν και μέλη της διοικούσας επιτροπής θα παραβρεθούν σε γνωστή τράπεζα για να υπογράψουν την αποδέσμευση του ποσού.

Παράλληλα η διοίκηση του “τριφυλλιού” βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με ποδοσφαιριστές και εκπροσώπους τους και έχει προχωρήσει σε διακανονισμό οφειλών του 2012 με αρκετούς παίκτες της ομάδας. Η εξόφληση των οφειλών και οι διακανονισμοί θα είναι τα δυο δυνατά χαρτιά των “πρασίνων” στην εκδίκαση της έφεσης, ελπίζοντας πως θα βγουν κερδισμένοι από αυτή τη δύσκολη μάχη.

Μega

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.