Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Μαΐου 2012, στο Άργος Ορεστικό  η ημερίδα με θέμα «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο», στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Ορεστίδος  σε συνεργασία με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Κύριος στόχος αυτής ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γονιών, σχετικά με τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο και την ασφαλή πλοήγηση σ ’ αυτό.

Οι γονείς ενημερώθηκαν από αξιωματικούς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης και εκπαιδευτικούς του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Καστοριάς  και στη συνέχεια κατέθεσαν τις δικές τους εμπειρίες και απόψεις.
Η υπηρεσία μας συνεπής στην προσπάθειά της για την ενημέρωση του πολίτη και ειδικότερα των νέων ανθρώπων, θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες αυτές και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.