Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σκυλιά κυνήγησαν εργάτη της ΔΕΗ που έκοψε το ρεύμα σε καταναλωτή

Μάιος 28th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Για 10′ περίπου έμεινε σκαρφαλωμένος σε κολώνα παροχής ρεύματος

Συνέβη κι αυτό…
Στα Κεραμειά της Λέσβου, πήγε προχτές εργάτης με εντολή εργολάβου που συνεργάζεται με τη ΔΕΗ, για να διακόψει την παροχή ρεύματος σε ιδιώτη για μικροοφειλή.

Μόλις ο καταναλωτής άνοιξε την πόρτα και ενημερώθηκε από τον εργάτη το λόγο της επίσκεψής του, αμέσως αμόλησε τρία σκυλιά, τα οποία πήραν τον εργάτη στο κηνυγητό.

Ο εργάτης αφού αρχικά ξέφυγε από τα σκυλιά που τον κυνήγησαν, στη συνέχεια ενημέρωσε τηλεφωνικά τον εργολάβο Ε.Α. για το συμβάν και για τον ρώτησε τι έπρεπε να κάνει στη συνέχεια.

Ο εργολάβος τότε του έδωσε εντολή, να διακόψει την παροχή της ηλεκτροδότησης στον οφειλέτη, από τη γραμμή που ηλεκτροδοτείται το ρολόΙ, δηλαδή από την κολώνα της ΔΕΗ.

Πράγματι, μετά από λίγα λεπτά ο εργάτης επανήλθε και αφού ανέβηκε στην κολώνα, έκοψε τελικά το ρεύμα του καταναλωτή.

Όμως η συνέχεια ήταν δυσάρεστη γι αυτόν…
Ο καταναλωτής μόλις αντιλήφθηκε ότι του κόπηκε τελικά το ρεύμα, αμόλησε εκ νέου τα σκυλιά, τα οποία πρόλαβαν τον εργάτη επάνω στην κολώνα της ΔΕΗ και τον περίμεναν από κάτω, με άγριες διαθέσεις.

Ευτυχώς είχε μαζί του το κινητό τηλέφωνο του, μέσω του οποίου ενημέρωσε και πάλι τον εργοδότη του, ο οποίος φρόντισε και μετά από 10 περίπου λεπτά που βρέθηκε «επί ξύλου κρεμάμενος», κατέβηκε και με ασφάλεια επέστρεψε στη Μυτιλήνη.

Πάντως ο άτυχος εργάτης, θα το θυμάται για πολύ καιρό το πάθημά του αυτό…

www.lesvosnews.gr

This entry was posted on Δευτέρα, Μάιος 28th, 2012 at 09:35 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply