Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Άργος Ορεστικό η ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Μάιος 28th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Μαΐου 2012, στο Άργος Ορεστικό  η ημερίδα με θέμα «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο», στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Ορεστίδος  σε συνεργασία με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Κύριος στόχος αυτής ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γονιών, σχετικά με τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο και την ασφαλή πλοήγηση σ ’ αυτό.

Οι γονείς ενημερώθηκαν από αξιωματικούς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης και εκπαιδευτικούς του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Καστοριάς  και στη συνέχεια κατέθεσαν τις δικές τους εμπειρίες και απόψεις.
Η υπηρεσία μας συνεπής στην προσπάθειά της για την ενημέρωση του πολίτη και ειδικότερα των νέων ανθρώπων, θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες αυτές και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

This entry was posted on Δευτέρα, Μάιος 28th, 2012 at 20:59 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply