Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Παραιτήθηκε το ΔΣ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Κλείνουν τα Γραφεία…

Μάιος 28th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Την παραίτησή της κοινοποίησε στον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ελλάδος Ανδρέα Μαρτίνη, η πρόεδρος του τμήματος Γρεβενών Μαρία Λιοπιάρη. Η μέχρι πρότινος πρόεδρος μίλησε τη Δευτέρα (28/5) στον StarFm 933 για το πως κατέληξε στην απόφαση αυτή:

«Η Γραμματέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ελλάδος κα Δημητρίου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μου την Πέμπτη (24/5), ζήτησε να φύγουμε από τον συγκεκριμένο χώρο και να τον παραδώσουμε στο Νοσοκομείο Γρεβενών για να το χρησιμοποιήσει για να στεγάσει το ΕΚΑΒ… Λυπάμαι που θα αφήσουμε τους συνανθρώπους μας χωρίς τη βοήθειά μας αλλά δεν μπορεί να μας λένε πως προσβάλλουμε το κύρος του ΕΕΣ. Η απόφασή μου είναι αμετάκλητη και από τον Σεπτέμβρη θα μπορέσουμε από άλλο πόστο (όχι του ΕΕΣ) να προσφέρουμε βοήθεια στους συνανθρώπους μας… Τελικά αποδείχθηκε ότι δεν θέλουνε τον έντιμο και τον ηθικό άνθρωπο»…

 
Ακούστε τι είπε:

 

Star-Fm.gr: Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την κυρία Δημητρίου, μας ανέφερε ότι είχε επικοινωνία με τον διοικητή του Νοσοκομείου αλλά και με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Ελλάδας και της ζητήθηκε να παραχωρήσει τον χώρο που κατείχε στο Νοσοκομείο: “Αφού ήμασταν φιλοξενούμενοι και μας ζητήθηκε να το επιστρέψουμε, αυτό έπρεπε να κάνουμε” είπε.

This entry was posted on Δευτέρα, Μάιος 28th, 2012 at 13:55 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply