Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Εκδήλωση για τις διατροφικές συνήθειες του Έλληνα…

Μάιος 28th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει στον Δήμο Γρεβενών την Τετάρτη 30 Μαΐου και ώρα 19:30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών.

Περιεχόμενο των ομιλιών είναι οι διατροφικές συνήθειες του Έλληνα σε σχέση με τις διεθνείς και εθνικές διατροφικές συστάσεις για την κατανάλωση λιπαρών υλών, τα χαρακτηριστικά των κύριων λιπαρών υλών στην ελληνική αγορά αλλά και ο τρόπος οικιακής χρήσης τους με ειδική αναφορά στο τηγάνισμα, καθημερινή πρακτική για τρόφιμα που καταναλώνονται από όλες σχεδόν τις ομάδες πληθυσμού.

Πιο συγκεκριμένα τα θέματα που θα παρουσιαστούν είναι τα παρακάτω:

«Διατροφικές συνήθειες και λιπαρές ύλες»

Γιώργος Μπλέκας, αναπληρωτής καθηγητής, και

«Λιπαρές ύλες και τηγάνισμα τροφίμων»

Νίκος Νενάδης, λέκτορας

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων του Α.Π.Θ. καθώς και με τον Σύνδεσμο Χημικών Βορείου Ελλάδος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δρ. Αθαν. Παπαδόπουλος                              Ιωαν. Βαφειάδης

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δημοσθένης Κουπτσίδης

 

This entry was posted on Δευτέρα, Μάιος 28th, 2012 at 22:31 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply